Nöje

Efter romansryktena: Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid syns lämna restaurang i New York

Efter att romansrykten mellan Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid började florera för ett par månader sedan verkar skådespelaren och modellen fortfarande stå varandra nära: förra veckan sågs de nämligen lämna samma restaurang i New York.

Foto: Instagram @gigihadid/Shutterstoch

Det var i slutet av augusti som ett rykte uppstod om att Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid hade inlett en romans, något som en källa berättade om för In Touch:

“Leo och Gigi har träffats ett par gånger den här sommaren”, sa källan. “De har känt varandra i många år. De är väldigt attraherade av varandra. Hon är precis hans typ: jättevacker, sexig men lågmäld och med en ‘en-av-killarna’-attityd.”

Fångades på bild utanför restaurang i New York

Nu tycks relationen vara bekräftad: enligt Page Six sågs DiCaprio och Hadid njuta av varandras sällskap i slutet av oktober, detta på en Halloweenfest i Brooklyn, New York. De ska ha anlänt till festen i en buss tillsammans med bland andra Gigis syster, Bella Hadid.

Förra veckan sågs paret även lämna en restaurang i New York. Även om de inte fotograferades tillsammans så syntes de lämna samma restaurang kort efter varandra i bilder som publicerats av Daily Mail.

Leonardo DiCaprio har tidigare dejtat modeller som Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Tony Garrn, Blake Lively, och nu senast Camila Morrone som han gjorde slut med i somras. Gigi Hadid hade ett av och på-förhållande med Zayn Malik mellan 2015 och 2021. De har dottern Khai, 2 år tillsammans.

Foto: Instagram @gigihadid/Shutterstoch

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!