Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Letar du efter kärleken? Här söker du till “Gift vid första ögonkastet”

Är du redo att testa något nytt för att hitta din stora kärlek? Då kanske du, eller varför inte någon du känner, ska ansöka till Gift vid första ögonkastet. Just nu söker de nämligen deltagare!

Foto: Instagram @maxinenordlindh, @giftvidforstaogonkastet/Stina Stjernkvist/SVT

Har du precis som vi fallit pladask för Netflix-serien “Love is blind”? Upplägget är på många sätt extremt, men där får ju deltagarna i alla fall träffa varandra under en månad innan de säger ja eller nej framför prästen. I “Gift vid första ögonkastet” träffar och ser deltagarna däremot varandra för första gången vid altaret, och det är sedan när de är gifta som relationen ska ta form. Matchningen görs av en expertpanel med målet att skapa ett äktenskap som faktiskt håller – och nu kan DU vara en av de som följs under 4 veckor när du lär känna din nya äkta make eller fru.

Det är produktionsbolaget Baluba som gör serien, som sedan visas på SVT och SVT Play, och nu söker de alltså deltagare till en kommande säsong. I din ansökan får du bland annat svara på frågor som varför du söker kärleken, om du har några barn och hur länge du har varit singel.

Ansöker till programmet gör du här. Lycka till!

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!