Nöje

Let’s Dance 2022 – Cecilia von der Esch tredje kändisen att lämna programmet

Under lördagskvällen gick fjärde programmet av Let’s Dance av stapeln och kändisarna hade fått i uppgift att tolka en Disneyfilm och dess karaktärer i sina danser. I slutet av kvällen stod det klart att Cecilia von der Esch fick lämna programmet med danspartnern Hugo Gustafsson efter deras rumba.

– Jag är verkligen stolt över mig själv och nu vill jag bara fortsätta dansa och utvecklas, sa Cacilia i programmet efter beskedet.

Foto: TV4

Under lördagens Disney-tema tolkade dansparen allt från Lejonkungen till 101 dalmatiner och Frost. Cecila von der Esch och Hugo Gustafsson gjorde en tolkning av karaktärerna Ariel och Blunder från Den lilla sjöjungfrun men tyvärr räckte det inte hela vägen.

Foto: TV4

Det var Cecilia von der Esch och danspartnern Hugo Gustafsson som tillslut tvingades lämna Let’s Dance 2022 efter säsongens fjärde program. Paret mötte Markus Granseth och Cecilia Ehrling Danermark i årets tredje dansduell efter att de båda fått minst röster av juryn och tittarna.

Foto: TV4

Alla deltagare Let’s Dance 2022:

Marie Mandelmann

Marie Manndelmann har vi fått lära känna i Mandelmanns som handlar om hennes liv med maken Gustav Mandelmann på den självförsörjande gården Djupdal på Österlen i Skåne. I år intar Marie dansgolvet tillsammans med Jonathan Näslund i Let’s Dance 2022.

Aron Anderson

Aron Anderson är en professionell äventyrare, idrottare, inspiratör och föreläsare. Han var den första att bestiga Kebnekaise i rullstol. I år intar Aron dansgolvet tillsammans med Jasmine Takács i Let’s dance 2022.

Lisa Ajax

Artisten som har vunnit Idol och kommit till final flertalet gånger i Melodifestivalen ska nu snurra på sig dansskorna. I vår ser vi Lisa Ajax tävla tillsammans med Tobias Wallin i Let’s dance 2022.

Eric Saade

Den tredje deltagaren är ingen mindre än Eric Saade Melodifestivalsvinnare, programledare och artist. Vi har tidigare sett honom i Secret Song Sverige, Sommarkrysset och Lotta på Liseberg. Nu intar han dansgolvet tillsammans med Katja Luján Engelholm i Let’s Dance 2022.

Mouna Esmaeilzadeh

Även Mouna Esmaeilzadeh även kallad Dr.Mouna kommer att tävla om den legendarisk glasskon. Hon är en framgångsrik läkare, hjärnforskare, entreprenör och TV-personlighet. I år intar hon dansgolvet tillsammans med Tobias Wallin i Let’s Dance 2022.

Filip Dikmen

Komikern, influencern och programledaren Filip Dikmen ska svida på sig sin mest glittriga skjorta och snöra på sig dansskorna. För i år är han en av deltagarna som tävlar om den legendariska glasskon. Du kan se Filip dansa tillsammans med Linn Hegdal i Let’s dance 2022.

Markus Granseth

Sedan tidigare har Markus Granseth både rollen som programledare och producent på sin meritlista. Och efter den här våren kan han även skriva upp Let’s dance. För han är en av de svenska kändisarna som i år tävlar om den legendarisk glasskon. I vår dansar han tillsammans med Cecilia Ehrling i Let’s dance 2022.

Paren som är utröstade från Let’s Dance 2022:

Cecilia von der Esch

Skådespelaren och komikern Cecilia von der Ersch har länge varit folkkär hemma i tv-sofforna. I år fick vi se henne dansa tillsammans med Hugo Gustafsson som deltagare i Let’s dance 2022. Tyvärr fick Cecilia lämna redan i fjärde prigrammet.

Henrik Fexeus

Han är författare, programledare och mentalist. I år fick Henrik Fexeus uppgradera sina danskunskaper när han intog dansgolvet tillsammans med Malin Watson i Let’s dance 2022. Tyvärr fick Henrik lämna redan i tredje programmet.

Mia Parnevik

För några år sedan fick svenska folket lära känna Mia Parnevik och hennes familj i realityserien Parneviks. Sedan dess har hon flitigt delat med sig av sitt liv på sociala medier, designat kläder och en massa annat. I år fick vi lära känna en ny sida av henne när hon intog dansgolvet tillsammans med Tobias Karlsson i Let’s Dance 2022. Tyvärr fick Mia lämna redan i andra programmet.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!