Nöje

Let’s Dance 2022 – här är kändisarna som är klara enligt uppgifter

Let’s Dance är programmet där vi får följa med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare! I vår är det dags för ännu en ny säsong och enligt uppgifter till Expressen kommer vi få se många folkkära kändisar på dansgolvet!

Foto: TV4/Instagram @ericsaade

I mitten av mars är det dags för säsong 17 av succéprogrammet Let’s Dance på TV4. Enligt Expressen kan vi se gram emot att se bl.a. Mia Parnevik, Marie Mandelmann, Lisa Ajax och Eric Saade!

Filip Lamprecht vinnare av Let’s Dance 2021

2021 års vinnare av Let’s Dance var Filip Lamprecht som dansade med Linn Hegdal. Hans medverkan blev väldigt omskrivet i media då hans mamma, Kristin Kaspersen vann tävlingen två år tidigare.

Foto: TV4

Peg Parnevik, hans numera exflickvän fick även utstå väldigt mycket nättrakasserier under hela säsongen. Filips fans menade att han och Peg var ett omaka par och att han passade bätter ihop med dansaren Linn.

Både Peg och Filip tog upp de elaka kommentarerna på sina sociala medier.

I en serie bilder på Instagram story skrev Peg bland annat att ”Det räcker nu! Jag har fått nog. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livskamrat och kärlek? Seriöst dra åt helvete”

Några dagar senare skrev Filip Lamprecht följande på sin Instagram:

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjuk va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne. Och vissa väljer att formulera sig som att de pratar för mig. Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv”.

Foto: Instagram @filiplamprecht

Men nu verkar det som att det är dags för Filip Lamprechts ex svärmor Mia Parnevik att visa vad hon går för på dansgolvet!

TV-Bonden Marie Mandelmann

Även den folkkära Marie Mandelmann uppges vara klar för Let’s Dance 2022. Marie är tillsammans med sin man Gustav känd från det populära programmet Mandelmanns gård där de lär det svenska folket om ekologisk odling och hemmagjorda matprodukter. 2017 var de även julvärdar i TV4.

Foto: TV4

Lisa Ajax – aktuell i Melodifestivalen

Även Lisa Ajax sägs vara aktuell för nya säsongen av Let’s Dance. Hon är just nu aktuell i Melodifestivalen med låten ”Tror du att jag bryr mig” tillsammans med artisten Niello.

OBS! TV4 har ännu inte gått ut med officiell information om deltagarna i Let’s Dance 2022. I en kommentar till Expressen skriver programmets producent Fia Fång att:

”Vi ser fram emot att få presentera deltagarna i Let’s Dance 2022 inom kort”.

Foto: TV4/Instagram @ericsaade

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!