Nöje

Let’s Dance 2022 – Lisa Ajax fjärde kändisen att lämna programmet

Under lördagskvällen gick femte programmet av Let’s Dance av stapeln och kändisarna hade fått i uppgift att tillägna sina danser till en person som betyder mycket för dem. I slutet av kvällen stod det klart att Lisa Ajax fick lämna programmet med danspartnern Tobias Bader.

– Det här är verkligen känslosamt, sa Lisa som brast ut i gråt efter resultatet presenterats.

Foto: TV4

Temat för kvällen var att paren skulle tillägna dansen till någon som betyder mycket för dem. Lisa valde att hylla sin pojkvän Max Huss och dansade till låten ”Anyone” av Justin Bieber.

– Jag har ljugit för honom den senaste veckan så att han inte ska veta temat. Det är hans favoritlåt. När vi filmade inslaget inför programmet fick han veta, då blev han chockad och glad, berättade hon för Expressen.

Duellen

Det var Lisa Ajax och danspartnern Tobias Bader som tillslut tvingades lämna Let’s Dance 2022 efter säsongens femte program. Paret mötte Filip Dikmen och Linn Hegdal i årets fjärde dansduell efter att de båda fått minst röster av juryn och tittarna.

Foto: TV4

Alla deltagare Let’s Dance 2022:

Marie Mandelmann

Marie Manndelmann har vi fått lära känna i Mandelmanns som handlar om hennes liv med maken Gustav Mandelmann på den självförsörjande gården Djupdal på Österlen i Skåne. I år intar Marie dansgolvet tillsammans med Jonathan Näslund i Let’s Dance 2022.

Aron Anderson

Aron Anderson är en professionell äventyrare, idrottare, inspiratör och föreläsare. Han var den första att bestiga Kebnekaise i rullstol. I år intar Aron dansgolvet tillsammans med Jasmine Takács i Let’s dance 2022.

Eric Saade

Den tredje deltagaren är ingen mindre än Eric Saade Melodifestivalsvinnare, programledare och artist. Vi har tidigare sett honom i Secret Song Sverige, Sommarkrysset och Lotta på Liseberg. Nu intar han dansgolvet tillsammans med Katja Luján Engelholm i Let’s Dance 2022.

Mouna Esmaeilzadeh

Även Mouna Esmaeilzadeh även kallad Dr.Mouna kommer att tävla om den legendarisk glasskon. Hon är en framgångsrik läkare, hjärnforskare, entreprenör och TV-personlighet. I år intar hon dansgolvet tillsammans med Tobias Wallin i Let’s Dance 2022.

Filip Dikmen

Komikern, influencern och programledaren Filip Dikmen ska svida på sig sin mest glittriga skjorta och snöra på sig dansskorna. För i år är han en av deltagarna som tävlar om den legendariska glasskon. Du kan se Filip dansa tillsammans med Linn Hegdal i Let’s dance 2022.

Markus Granseth

Sedan tidigare har Markus Granseth både rollen som programledare och producent på sin meritlista. Och efter den här våren kan han även skriva upp Let’s dance. För han är en av de svenska kändisarna som i år tävlar om den legendarisk glasskon. I vår dansar han tillsammans med Cecilia Ehrling i Let’s dance 2022.

Paren som är utröstade från Let’s Dance 2022:

Lisa Ajax

Artisten som har vunnit Idol och kommit till final flertalet gånger i Melodifestivalen snurrade på sig dansskorna. Lisa Ajax tävlade tillsammans med Tobias Bader i Let’s dance 2022. Tyvärr fick paret lämna i det femte programmet.

Cecilia von der Esch

Skådespelaren och komikern Cecilia von der Ersch har länge varit folkkär hemma i tv-sofforna. I år fick vi se henne dansa tillsammans med Hugo Gustafsson som deltagare i Let’s dance 2022. Tyvärr fick Cecilia lämna redan i fjärde prigrammet.

Henrik Fexeus

Han är författare, programledare och mentalist. I år fick Henrik Fexeus uppgradera sina danskunskaper när han intog dansgolvet tillsammans med Malin Watson i Let’s dance 2022. Tyvärr fick Henrik lämna redan i tredje programmet.

Mia Parnevik

För några år sedan fick svenska folket lära känna Mia Parnevik och hennes familj i realityserien Parneviks. Sedan dess har hon flitigt delat med sig av sitt liv på sociala medier, designat kläder och en massa annat. I år fick vi lära känna en ny sida av henne när hon intog dansgolvet tillsammans med Tobias Karlsson i Let’s Dance 2022. Tyvärr fick Mia lämna redan i andra programmet.

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!