Nöje

Let’s Dance 2023 – Andreas Wijk skadad inför premiären

Endast ett par veckor innan premiären av Let’s Dance har Artisten Andreas Wijk dragit av korsbandet, det skriver Aftonbladet. “Självklart kommer det vara slitsamt att träna”, säger han till tidningen.

Foto: TV4

I slutet av januari blev det känt att Andreas Wijk är en av deltagarna i årets upplaga av Let’s Dance. I ett klipp på programmets Instagram-konto berättade artisten själv den glada nyheten:

“Jag kommer byta ut musikstudion mot dansstudion den här våren för jag har tackat ja till Let’s Dance 2023. Jag hoppas på inga brutna ben och att det här kommer gå vägen”, säger han då.

Andreas Wijk: “Har inte tid med en operation”

Nu skriver Aftonbladet att Wijk har skadat sig inför premiären av det populära programmet – han har dragit av korsbandet.

I dagsläget är det dock inte aktuellt med någon operation. Istället kommer måste den koreografi som Wijk och danspartnern Ida Sund arbetar med anpassas efter skadan:

“Jag har ju inte tid för en operation i mitt liv. Nu är det Let’s dance, sen ska jag in i en sommarturné och sen börjar Moulin Rouge-musikalen, så jag kommer ju tidigast ha möjlighet sommaren 2024 kanske”, säger artisten.

Samtidigt betonar han att han inte är rädd för att skada sig, utan litar på läkarnas omdöme:

“Min hälsa kommer ju gå först. Självklart kommer det vara slitsamt att träna, men de kommer ju inte utsätta mig för fara.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!