Nöje

Let’s Dance pausas i TV-rutan efter 18 säsonger

Danstävlingsprogrammet “Let’s Dance” har varit ett återkommande inslag i många hushåll under de 18 säsonger som programmet sänts. Men trots att programmet fortfarande är populärt har tittarsiffrorna dalat de senaste åren. Nu meddelar TV4 att det inte blir någon ny säsong.

Foto: TV4

Trots att tittarsiffrorna ligger på mer än en miljon tittare per vecka meddelar TV4 nu att långköraren “Let’s Dance” har gjort sitt i tablån. I programmet har vi kunnat följa kändisar som tillsammans med professionella dansare kämpat för att ta hem vinsten under hård konkurrens.

“Let’s Dance är ett av TV4:s största och mest populära program genom tiderna. Sedan starten 2006 så har hela 18 säsonger sänts, men 2024 så är det dags för en paus. Trots att Let’s Dance fortfarande är ett program med mer än en miljon tittare varje vecka så har tittarsiffrorna stadigt dalat under de senaste åren. Den trenden vill vi bryta och då behöver vi en paus för att se över hur vi skulle kunna förnya oss och komma tillbaka igen 2025 med ny energi” meddelar Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4, i ett pressmeddelande.

Vi på Metro Mode kommer hålla er uppdaterade om framtiden för “Let’s Dance”.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!