Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Lily Collins (Emily in Paris) har gift sig – spana in de vackra bilderna

Klänning från Ralph Lauren och spetshuva var det Lily Collins valde för sin speciella dag. På sociala medier avslöjar hon detaljer från giftermålet med regissören Charlie McDowell.

Foto: Instagram @lilyjcollins

Lily Collins, 31, har gift sig. Bröllopet ägde rum i Colorado den 4 september då de varit ett par i cirka två år. “Nu är vi varandras för alltid. Jag älskar dig så otroligt”, skriver hon på sociala medier.

Lily Collins är dotter till musikern Phil Collins och Jill Tavelman.

“Magiskt är det närmsta jag kan komma”

Lily Collins slog igenom stort med serien “Emily in Paris” och i våras började inspelningarna av en säsong två. Nu har skådespelerskan gift sig med sin regissör Charlie McDowell, 38, och dagen till ära bar hon en vacker spetskreation med luva signerad Ralph Lauren. Under bilderna från bröllopet skriver hon “Det som började som en saga har nu blivit min verklighet för all framtid. Jag kommer aldrig kunna förklara fullt ut hur överväldigande underbara de senaste dagarna har varit, men magiskt är det närmsta jag kan komma”, skriver hon.

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!