Nöje

Linda Evangelista förlikar med CoolSculpting – efter stämning på 50 miljoner dollar

Fotomodellen Linda Evangelista har förlikat med företaget hon stämde för 50 miljoner dollar pga ett misslyckat skönhetsingrepp. “Jag är glad att ha förlikat med CoolSculpting” skriver hon på Instagram under tisdagskvällen.

Foto: Instagram @lindaevangelista

57-åringen tackade sina vänner och sin familj för deras stöd i ett Instagraminlägg under tisdagen och hon skrev att hon såg fram emot “ett nytt kapitel”.

Skönhetsingrepp som gått fel

Det var i september 2021 som Linda Evangelista öppnade upp sig på Instagram om ett skönhetsingrepp som hon gjort som lämnat henne “omöjlig att känna igen”. Hon beskrev hur hon lidit av depressioner och att hon inte velat visa sig offentligt på nästan 6 år.

Ingreppet, även kallat “Cool Sculpting” går ut på att man fryser kroppens fettceller. Ingreppet gick dock fel och cellerna förökade sig istället. Linda Evangelista har tidigare beskrivit att hon genomgått två ingrepp för att försöka rätta till resultatet, men att det inte har hjälpt. Hon stämde företaget som står bakom behandlingarna för vilseledande reklam, oaktsamhet och att de inte varnat sina kunder om möjliga biverkningar för 50 miljoner dollar.

Nu har parterna förlikat och Linda Evangelista skriver på Instagram att hon ser fram emot nästa kapitel i sitt liv med vänner och familj, och är hon är glad att stämningen bakom sig. “Jag är verkligen tacksam för det stöd jag har fått från dem som hört av sig, ” avslutar hon inlägget på Instagram.

Foto: Instagram @lindaevangelista

Foto: Instagram @lindaevangelista

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!