Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Linda Evangelista – så förstördes supermodellens ansikte av skönhetsingrepp

Linda Evangelista har ett förflutet som en av våra största supermodeller. Nu berättar hon på sociala medier att hon knappt vill gå ut efter en misslyckad skönhetsoperation.

Foto: Getty Images/Instagram @lindaevangelista

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram skriver den före detta supermodellen att hon genomgått ett skönhetsingrepp som misslyckats. Detta, menar hon, är anledningen till att hon knappt synts till i offentligheten de senaste fem åren.

Ingrepp som gått fel

Ingreppet, även kallat “Cool Sculpting” går ut på att man fryser kroppens fettceller. Ingreppet gick dock fel och cellerna förökade sig istället. Linda Evangelista skriver att hon har genomgått två ingrepp för att försöka rätta till resultatet, men att det inte har hjälpt. Nu stämmer hon företaget som står bakom behandlingarna för vilseledande reklam, oaktsamhet och att de inte varnat sina kunder om möjliga biverkningar.

Har tidigare jobbat för Karl Lagerfeld

Supermodellen har tidigare jobbat för Karl Lagerfeld på modehuset Chanel och även varit hans musa. Hon var en av de fem supermodeller som under tidigt 90-tal kallades för “big five.”

Foto: Getty Images

På Instagram skriver hon nu att hon lider av depressioner och att hon inte velat visa sig offentligt efter ingreppet. “Jag har blivit, som medierna kallar det, omöjligt att känna igen”, skriver hon.

Foto: Instagram @lindaevangelista

Nästa bild

Foto: Instagram @lindaevangelista

Nästa bild

Nästa bild

Foto: Instagram @lindaevangelista

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!