Nöje

Linda Evangelistas första modelljobb efter skönhetsingrepp vanställde hennes ansikte

Linda Evangelista, 57, är otroligt snygg i sitt första modelljobb sedan hon öppenhjärtligt berättade om hur hon utvecklat en sällsynt bieffekt av skönhetsingreppet CoolSculpting.

Foto: Instagram @lindaevangelista

Misslyckat skönhetsingrepp

Före detta supermodellen Evangelista har hållit en låg profil sedan hon genomgick ett fettfrysningsingrepp 2016, och inte medverkat i några modellkampanjer. Skönhetsingreppet gick fel och istället för att frysa kroppens fettceller, förökade de sig istället.

Öppnade upp på Instagram

Linda Evangelista skrev ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram i september 2021 där hon berättar att hon gjorde ytterligare två ingrepp för att försöka rätta till resultatet, men att det inte hjälpte.

Hon skrev också att hon lider av depressioner och att hon inte velat visa sig offentligt efter ingreppet. “Jag har blivit, som medierna kallar det, omöjligt att känna igen”, skriver hon.

Foto: Instagram @lindaevangelista

Gör ny kampanj för Fendi

Efter att ha gömt sig i nästan 6 år är Linda Evangelista tillbaka i rampljuset! Hon poserar för en ny Fendi-kampanj.

Foto: Instagram @lindaevangelist

“Den 9 september kommer Fendi vara värd för en speciell modevisning i New York City, för att fira 25 års-jubileet av #fendiBaguette, designad av Silvia Venturini, och 2 år sedan Kim Jones blev chefsdesigner på Fendi” skriver Linda Evangelista i Instagraminlägget.

Har tidigare jobbat för Karl Lagerfeld

Supermodellen har tidigare jobbat för Karl Lagerfeld på modehuset Chanel och även varit hans musa. Hon var en av de fem supermodeller som under tidigt 90-tal kallades för “big five.”

Foto: Getty Images

Källa: People

Foto: Instagram @lindaevangelista

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!