METRO MODE + Readly

Linn Herbertsson: Därför är den här appen mitt bästa lifehack

Metro Modes bloggare Linn Herbertsson älskar att inspireras av magasin, men är inte lika förtjust i att släpa på en bunt tunga tidningar när hon ska resa bort. I samarbete med appen Readly berättar hon om sitt lifehack som gör att hon kan läsa hur mycket magasin som helst, var som helst, direkt i mobilen eller på datorn. 

Metro Modes bloggare Linn Herbertssson inspirerar sina läsare genom sin blogg. Själv hämtar hon inspiration genom att läsa mängder med olika magasin. När hon upptäckte den smarta appen Readly blev hennes liv, bokstavligt talat, mycket lättare.

– I stället för att ta med sig alla tunga magasin som väger ett ton så tar man med sig magasinen i mobilen, säger hon.

I filmen hon gjort i samarbete med Readly får vi följa med henne ut till landet, och där visar hon hur hon nu slipper släpa med sig tunga och otympliga magasin utan nu kan läsa sina magasin direkt i mobilen, på surfplattan eller laptopen. Appen Readly har nämligen samlat över 2 400 titlar, och du kan läsa magasin från hela världen när du vill och var du vill. Det bästa av allt, det kostar bara 99 kronor i månaden och du kan dela ditt abonnemang med upp till fyra andra personer och då läsa hur mycket du vill för under 20 kronor i månaden.

– Något annat som är jättebra med Readly är att de har alla gamla nummer också, så om du har någon favorittitel kan du gå tillbaka och läsa de magasinen, säger Linn Herbertsson.

Just nu får du som läsare av Metro Mode tre månaders läsning i Readly för endast 99 kronor!
Klicka här för att ta del av erbjudandet.

 

I samarbete med Readly.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!