Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Linnea Henrikssons tolkning i Så mycket bättre ger oss såna rysningar!

Är det något vi lärt oss av årets Så mycket bättre är att Linnea Henriksson har en pipa av guld och i kvällens avsnitt gjorde om det igen. Hennes tolkning av Albin Lee Meldau får oss både att rysa och vilja dansa.

Linnea-henriksson-sa-mycket-battreFoto: Tv4/IBL

I kväll var det dags för stjärnskottet Albin Lee Meldau att bli hyllad av artisterna på Gotland. Linnea Henriksson bestämde sig för att göra en tolkning av låten ”I need your love”. En låt som enligt Albin handlar om en panikattack på ett flygplan, att man måste ta hand om sig själv.

–  För mig handlar den om varför jag gör det här, vad är det jag behöver i livet. Vissa människor kallar det respekt, jag kallar det kärlek.

Linnea Henriksson berättar att för henne har låten börjat att handla om de som finns där och stöttar en när man tappar fotfästet.

– Jag kan absolut förföras sönder av drivkraften av att få stå på en scen och att få sjunga så jag tappat fotfästet. Men det som får en att stå kvar det är ens band eller familjen som vi pratat så mycket om.

– Fan, kan jag inte bara få köra nu?, säger Linnea innan hon går upp och river av en magisk version.

När hon sjöng sin version var det inte någon som satt still på sin stol, inte minst Albin själv.

– Linneas version av I need you love var helt fantastisk! Vad ska man säga, slam dunk!

Se klippet nedan!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!