Nöje

Lisa Ajax är klar för Let’s Dance 2022

Artisten Lisa Ajax är klar för Let’s Dance i TV4. Hon presenterades som den femte deltagaren i programmet när hon gästade “Efter fem” under gårdagen.

Foto: TV4

Snart är det dags för den 17:e säsongen av det folkkära programmet Let’s Dance där olika kändisar ger sig ut på dansbanan. I sällskap av professionella dansare bedöms deras insatser hårt men rättvist av en kunnig jury.

Aktuell i flera tv-program

Under eftermiddagen igår avslöjades det att artisten Lisa Ajax, 23, nu är klar för tävlingen. Hon kommer att dansa tillsammans med Tobias Bader och säger själv att hon ser fram emot att delta. “Jag har alltid velat vara med, jag är så taggad”, berättar hon när hon gästar programmet “Efter fem.”

Lisa har bland annat varit aktuell med melodifestivalen där hon tävlade tillsammans med Niello och bidraget “Tror du att jag bryr mig”. Hon syns också i överlevnadsprogrammet “The Island” där hon tillsammans med andra svenska kändisar får pröva på att leva tillsammans på en öde ö.

Övriga namn som presenterats inför Let’s Dance 2022 är doktor Mouna Esmaeilzadeh, artisten Eric Saade, äventyraren Aron Anderson och tv-profilen Marie Mandelmann.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!