Nöje

Lisa Marie Presleys dotter Riley Keough har fått barn – meddelade nyheten under minnesstund

Den nyligen bortgångna Lisa Marie Presleys dotter, Riley Keough, har fått en liten flicka. Nyheten offentliggjordes under Lisa Maries minnesstund som ägde rum under söndagen.

Foto: Instagram @rileykeough

Den 12 januari i år dog Elvis enda barn, Lisa Marie Presley, efter att ha drabbats av hjärtstopp i sitt hem i Kalifornien.

Priscilla Presley bekräftade sin dotters död i ett offentligt uttalande:

“Det är med tungt hjärta som jag måste berätta den förkrossande nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någon känt.”

Meddelade dotterns födelse under minnesstund

I helgen begravdes Lisa Marie Presley på Graceland. Hennes grav ligger bredvid sonen Benjamin Keoughs, som tog sitt eget liv 2020. Även Lisa Maries far Elvis ligger begravd på Graceland.

Under minnesstunden meddelades det att Lisa Maries dotter, Riley Keough, precis hade fått en liten flicka. Nyheten uppdagades när Rileys make, Ben Smith-Petersen, läste upp ett brev skrivet av Riley till Lisa Marie:

“Tack för att du visade mig att kärlek är det enda som betyder något här i livet. Jag hoppas att jag kan älska min dotter på samma sätt som du älskade mig, mina bror och mina systrar.”

Smith-Petersen, som gifte sig med Keough 2015, avslöjade inga vidare detaljer om när deras dotter fötts eller vad hon skulle heta.

Publicerade bild från sin barndom

Sedan Lisa Maries bortgång har otaliga stjärnor hyllat artisten på sociala medier, och i helgen publicerade även Riley en rörande hyllning till sin mamma på Instagram.

I inlägget syns Lisa Marie titta ömt på en ung Riley. Riley kommenterade inte bilden med ord utan nöjde sig med att uttrycka sina känslor med ett hjärta.

Kändisar som Nicole Richie, Taylor Lautner, Selma Blair och Kim Kardashian har kommenterat inlägget med hjärtan och kärleksfulla hälsningar.

Lisa Marie Presley blev 54 år.

Källa: Vanity Fair

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!