Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Lizzo fullkomligt ägde scenen under BET Awards 2019 – Rihanna gav stående ovation!

Sångerskan Lizzo bevisade än en gång vilken drottning av musikvärlden hon är under gårdagens BET Awards i Los Angeles. Se hela uppträdandet här nedanför, vi lovar att du inte kommer kunna sitta still.   

Foto: TT

Årets BET Awards gick av stapeln på söndagskvällen på Microsoft Theatre i Los Angeles och stämningen var minst sagt hög. Galan hyllar afrikansk-amerikanska och andra amerikanska minoriteters prestationer inom musik, skådespeleri, sport och annan underhållning under det föregående året, med utmärkelser och uppträdanden. Redan i öppningsnumret med Cardi B och Offset förstod vi att det skulle bli en bra kväll, och det var bara början.

Rihanna delade ut pris under galan (foto: TT) 

Den som lyste allra starkast och som rev ner högst applåder var – inte helt otippat – Lizzo. Den 31-åriga sångerskan och rapparen intog scenen i en brudinspirerad stass till tonerna av sin dunderhit “Truth hurts”, som hon framförde med sällan skådad energi och pondus. Den kändistäta publiken var inte sen att hänga med, inte minst Rihanna som gav showen en stående ovation. Under det drygt tre minuter långa framträdandet hann vi även få se Lizzos välkända flöjt, som hon enligt uppgifter valt att kalla Sasha Flute. Kolla in uppträdandet här nedanför!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!