Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Loreens nakenklänning stal uppmärksamheten på Polarpriset 2019

Sångerskan Loreen valde att krydda till sin Polarpriskväll med ett spännande klänningsval. På den rosa mattan drog hon blickarna till sig i en transparent klänning som för tankarna till Lady Gaga.

Foto: TT

Under tisdagskvällen delades årets Polarpris ut på Grand Hôtel i Stockholm och på den rosa mattan minglade kändiseliten i vackra klänningar och snygga kostymer. Många var uppklädda till tänderna men den som garanterat valt den mest uppseendeväckande klädseln var sångerskan Loreen, som dök upp i en spektakulär klänning av designern Fadi el Khoury.

För Nöjesbladet berättar Loreen att “jag är nästan naken där bak” och att hon har använt dubbelhäftande tejp på strategiska ställen för att inte orsaka en fullständig nakenchock. Det är dock inte första gången Loreen väljer en transparent kreation till Polarprisutdelningen. De tre senaste åren har sångerskan kommit till galan i mer eller mindre genomskinliga klänningar. Årets klänning når dock en ny nivå – och vi på Metro Mode tycker det känns uppfriskande med en “svensk Lady Gaga” bland alla stilsäkra (och ibland lite väl slätstrukna) outfits på röda mattan.

Läs också: Rosa och utstickande – finaste looksen från Polarpriset 2019

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!