Nöje

Lotta Engberg och Mikael “Soldoktorn” Sandström avslöjar hur de håller kärleken vid liv

Lotta Engberg och Mikael Sandström hittade kärleken i varandra 2020 och sedan dess tycks deras förhållande ha gått från klarhet till klarhet. I Expressen berättar de hur deras vardag som sambor ser ut.

Foto: Instagram @doktormikael

För drygt två år sedan bekräftade Lotta Engberg och Mikael “Soldoktorn” Sandström att de hade inlett en relation, och i fjol tog de steget att flytta ihop.

Paret bor idag i Mölnlycke utanför Göteborg, men i dagsläget verkar giftermål inte vara på tapeten – såvida inte en av dem gör en riktigt bra golfrunda:

“När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att ‘slår vi hole in one så gifter vi oss’. Men det kommer aldrig hända”, berättade Engberg under en intervju i Nyhetsmorgon tidigare i år.

“Det är höjdpunkten”

Just golf är ett av parets gemensamma intressen. En annan sak som de har gemensamt är att de båda har ett fullspäckat schema med diverse åtaganden: Sandström med Nyhetsmorgon och Engberg med Bingolotto och Lotta på Liseberg.

Deras respektive karriärer gör att paret måste ta vara på de lediga stunder de har tillsammans. I en intervju med Expressen avslöjar Sandström hur de håller förhållandet vid liv till vardags:

“Vi pratar mycket och äter gott. Det är höjdpunkten på tisdagskvällar, det är en riktig festkväll kan jag säga. Då har jag kört Nyhetsmorgon och så kommer man hem så det är roligt.”

I övrigt blir det – givetvis – en och annan golfrunda:

“Exakt det första man vill göra tillsammans när man är ledig är ju att vara tillsammans. Men då gör vi inte så mycket… spelar golf”, säger Engberg.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!