Nöje

“Love is Blind”-Amanda om Sergios barn: “Mycket att processa”

Återträffen i omtalade Love is Blind: Sverige bjöd på en hel del överraskningar. Mest uppmärksammad har kanske Amandas graviditet blivit – tillsammans med det faktum att Sergio fick barn med en annan kvinna förra året.

Foto: Netflix

Det var under söndagen som det allra sista avsnittet av Love is Blind: Sverige släpptes på Netflix. I avsnittet återförenades programmets par för att diskutera säsongen som gått – och var de befinner sig idag.

“En berg-och-dalbana av känslor”

I avsnittet avslöjade Amanda Rincón Jonegård och Sergio Rincón att de väntar sitt första barn – något som aldrig förut hänt under en återförening i Love is Blinds historia. I SVT:s Morgonstudio berättar paret att födseln är beräknad till “sen vår”.

“Det här är drömmen”, säger Sergio. “Det är det största som finns.”

Amandas graviditet var dock inte den enda nyheten som överraskade tittarna. Under säsongens gång florerade ett rykte om att Sergio skulle vänta barn med en kvinna i Barcelona – och under återföreningen berättade han att han i själva verket blev pappa för första gången 2023, till ett barn fött i Sverige.

Enligt paret föddes barnet innan de gifte sig, men det skulle dröja till ett par månader efter bröllopet innan de fick reda på att han var pappa. Faderskapet bekräftades sedan i slutet av förra året.

“Det har varit en sån himla berg-och-dalbana av känslor. Men det har gjort vårt förhållande mycket starkare. Vi har verkligen pratat igenom det här off camera”, säger Sergio.

“Det är mycket att processa i det. Så tidigt också, när vi knappt kände varandra”, säger Amanda – men tillägger att hon har landat i situationen nu.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!