Nöje

“Love is Blind”-Amanda om Sergios tvekan: “Blev helt knäpp”

Amanda och Sergio kan ha varit Love is Blind: Sveriges mest omdiskuterade par, inte minst på grund det faktum att Sergio i början av programmet fick kalla fötter vid mer än ett tillfälle. I 20 snabba med Baby Journey App berättar Amanda om en av de tuffare stunderna i deras relation.

Foto: Instagram @missjonegard

Den första upplagan av Love is Blind: Sverige på Netflix engagerade tittare världen över. Ett av de par som fångade mångas intresse var Amanda Rincón Jonegård, 34, och Sergio Rincón, 38, som under programmets gång tampades med ett flertal utmaningar.

“Var helt i chock”

I 20 snabba på YouTube-kanalen Baby Journey App berättar Amanda hur det gick till när hon och Sergio anlände till sin smekmånad på Cypern i Love is Blind – och han nästan omedelbart berättade att han hade tänkt göra slut med henne:

“Där var jag ju helt i chock och bara, ‘alltså den här killen ska hit och göra slut med mig, det är ju jag som har fått stå ut med grejer liksom’. Så där tror jag att vi fick börja om lite.”

Amanda säger att hon och henne numera äkta make trots allt fick en romantisk semester och “lärde känna varandra som helt nya människor”:

“Alla hade så olika resor i Cypern. För oss var det lite så här, ‘okej vi måste backa några steg för du har lite kalla fötter igen'”, säger hon och tillägger att det inte dröjde mer än en timme efter det där inledande samtalet innan Sergio ångrade sig och sa, “vad tänkte jag, varför skulle jag backa?”.

“Jag blev helt knäpp av den där konversationen. Han hade väl någon jätterädsla”, säger Amanda och tillägger att Sergios beteende gjorde att hon själv blev “lite flyktig” och att hon därför “behövde få ta det ganska sakta”.

“Ska njuta av bebisbubblan”

Med facit i hand kan vi konstatera att paret tog sig igenom de utmaningar som de stötte på och till slut valde att gifta sig. Efter giftermålet tog kastades de in i en ny vardag – en tid som Amanda beskriver som “bra och intensiv”:

“Vi flyttade ju direkt. Vi visste inte ens var vi skulle bo, vilken lägenhet vi ville [bo i], så det var flytt och sen komma ikapp de veckor då man missat både jobb och vänner, familj, nu var vi plötsligt gifta liksom. Så vi var rätt utmattade under hela sommaren.”

Amanda berättar att i samma veva som hon hyrt ut sin lägenhet och fått en ny tjänst upptäckte hon att hon var gravid – en nyhet som hon och Sergio släppte i återföreningen av Love is Blind.

Barnet kommer i april eller maj. Enligt Amanda har paret inte så mycket planer för 2024 utöver detta, förutom att det kan bli aktuellt med en flytt:

“Jag tror att vi kanske mot slutet av året behöver flytta. Eventuellt. Det beror på hur det funkar när det här barnet börjar krypa. Annars har vi inte planerat så mycket, det är typ bara njuta av sommaren och bebisbubblan.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!