Nöje

“Love is Blind” – är Chelsea och Jimmy tillsammans idag?

Netflix har själva kallat Love is Blind-Chelsea och Jimmys förhållande för ett av de “mest dramatiska” i programmets historia. Men hur ser deras relation ut idag?

Foto: Netflix

Tidigare denna vecka släpptes återföreningen i säsong sex av den amerikanska upplagan av Love is Blind. Ett av de par som har engagerat många tittare är Chelsea Blackwell, 31, och Jimmy Presnell, 28, vars relation bjöd på en hel del toppar och dalar.

Dejtade efter uppbrottet

Love is Blind är Netflix succéprogram där kärlekstörstande singlar dejtar utan att se varandra. De får sedan åka på smekmånad och prova att flytta ihop innan de möts vid altaret, där de beslutar sig för om de vill gifta sig.

Dödsstöten för Blackwell och Presnells förhållande kom när han gav beskedet att han ville lämna experimentet strax före bröllopet, något som hon tog hårt. Därför kommer det nog som en överraskning för många att paret fortsatte att dejta en tid efter inspelningarna:

“Vi dejtade några dagar efter uppbrottet”, säger Chelsea i en intervju med People. “Och det var en resa som vi försökte navigera tillsammans.”

Till slut valde Chelsea och Jimmy dock att gå skilda vägar – men tv-personligheten berättar för People att hon trots allt är nöjd med sin medverkan i programmet:

“Jag har definitivt lärt mig att jag är så mycket starkare än jag någonsin trodde, även när mitt förhållande blottlades för världen… jag insåg hur stark jag är och det är bara, ‘Herregud, jag är så stolt över mig själv'”, säger hon till tidningen.

Jimmy har också uttalat sig om förhållandet med Chelsea:

“Hon och jag är jättebra vänner även idag och jag är väldigt tacksam över att hon är mitt liv”, säger han till E Online. “Vi stöttar varandra mer än någon annan. Ingen vet bättre än vi vad vi gick igenom.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!