Nöje

“Love is Blind”-Emilia om Christofer: “Är absolut attraherad”

Finns det någon kärlekspotential för Love is Blind-deltagarna Emilia Holmqvist och Christofer Pocock? Det är frågan som många ställer sig efter seriens sista avsnitt. “Jag blev mind blown av hur fin Christofer är”, säger Emilia i Morgonpasset i P3.

Foto: Netflix

Det var när Love is Blind-deltagarna Emilia Holmqvist, 34, och Christofer Pocock, 35, gästade Morgonpasset i P3 under måndagen som de fick frågan om någonting någonsin hänt mellan dem.

“Supersexigt”

I radioprogrammet får Emilia – som var tillsammans med Lukas Gustavsson, 30, i Love is Blind – frågan om hon i efterhand kände att hon hade “missat” sin chans med någon av de andra deltagarna:

“Han sitter där bredvid mig”, säger hon med ett skratt. “Det var ju en utmanande stund för mig och Lukas på Cypern, och när jag fick träffa Christofer och satt och pratade med honom så var jag bara såhär: ‘Åh, alltså den här människan, han är så fin’ /…/ jag blev mind blown av hur fin Christofer är.”

När hon och Christofer får frågan om de har “haft ihop det på något sätt” är de först tysta, sedan börjar de skratta.

“En talande tystnad”, konstaterar programledaren.

Christofer – som var tillsammans med Catja Lövstrand, 32, i programmet – klargör dock att han och Emilia aldrig har dejtat:

“Emilia och jag har ju dejtat i poddarna men vi har inte dejtat utanför eller träffat varandra, inte kysst varandra eller nåt sånt, utan jag tycker Emilia har en otrolig själ”, säger han.

“Jag kan vara helt ärlig och säga att jag absolut är attraherad av Christofer”, säger Emilia. “Jag tycker att du är en fantastisk person. Du är ju en kille som jag dras till. Jag älskar att du är dig själv, och unik, jag tycker det är supersexigt. Men jag är också bästa vän med Catja och jag tycker att den situationen känns lite konstig /…/ det är inget som jag funderar på just nu.”

Christofer fyller i:

“Jag känner på ett sätt såhär, ‘Don’t screw the crew’. Vi kommer dela det här minnet för resten av våra liv och vi har ju på våra egna sätt valt en annan partner.”

“Är värda kärleken”

Instagram är det många som tycks vara förtjusta i tanken på att Emilia och Christofer skulle finna kärleken i varandra:

“Jag hoppades hela denna säsong på att det skulle bli Emilia och Christofer! De skulle vara perfekta för varandra ju”, skriver en tittare. “Go for it!!! Ni är värda kärleken!”

En annan kommenterar: “Åh jag hoppas verkligen det vart dessa två, dom hade nog passat mycket bättre ihop.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!