Nöje

Dejtingprogrammet “Love is Blind” kommer till Sverige

Nu kommer det populära dejtingprogrammet Love is Blind till Sverige. “Vi ser fram emot den spännande jakten på kärlek”, säger Jenny Stjernströmer Björk, chef för nordiskt innehåll på Netflix.

Foto: Netflix

Love is Blind är dejtingprogrammet som ställer den uråldriga frågan: är kärleken blind? Deltagarna får inte se varandra när de dejtar, utan lär känna varandra på avstånd då de befinner sig i separata rum under hela dejtingprocessen. Paren möts för första gången efter att de förlovat sig, varpå de har några veckor på sig att bestämma sig för om de vill gifta sig eller ej.

“Unikt och ikoniskt format”

Den amerikanska versionen av serien har gjort succé på Netflix: säsong tre kom ut i oktober i år och har legat på streamingtjänstens topp 10-lista fyra veckor i rad sedan premiären. Flera andra länder – däribland Brasilien – har lanserat sina egna versioner av det populära programmet och nu har turen kommit till Sverige, något som Netflix avslöjar i ett pressmeddelande:

“Love is Blind är ett ikoniskt och unikt format som har kommit att bli ett av världens mest populära dejtingprogram. Vi är så glada att ta programmet till Sverige som Netflix första realityserie på marknaden, och ser fram emot den spännande jakten på kärlek”, säger Jenny Stjernströmer Björk, chef för nordiskt innehåll på Netflix.

Enligt streamingjätten kommer inspelningarna ske under mars och april nästa år och singlar mellan 25-45 är välkomna att söka in. Du som är intresserad av att söka in till Love is Blind: Sverige kan göra det HÄR.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!