Nöje

“Love is Blind”-Oskar sökte kärleken i tv – för tio år sedan

Visste du att Love is Blind-Oskar har sökt kärleken i tv förut? “Klart jag hoppades på kärleken även där”, säger han om programmet till Aftonbladet.

Foto: Instagram @oskarnordstrand

Oskar Nordstrand, 32, var en av de som fann kärleken i den första svenska upplagan av Netflix-succén Love is Blind. Men faktum är att Nordstrand har varit med i tv förr – även den gången på jakt efter en partner.

“Var otroligt skeptisk till konceptet”

Nordstrands tidigare erfarenhet av ett dejtingprogram var Robinson – Love edition, som han deltog i 2015. För Aftonbladet berättar reality-profilen om sin upplevelse av programmet:

“’Robinson’ var verkligen länge sen nu. Det programmet sökte jag faktiskt till, då det var det mest spännande jag visste att titta på som liten. Där var det framförallt överlevnadsäventyret som lockade. Klart jag hoppades på kärleken även där, men var otroligt skeptisk till konceptet med tanke på förhållandena man befinner sig i”, skriver han i ett meddelande till Aftonbladet.

Oskar tillägger att konceptet lades ner efter hans säsong, vilket han tror “kanske säger det mesta”.

Nordstrand blev snabbt en tittarfavorit i Love is Blind: Sverige, där han hittade sin nuvarande fru, Meira, 30. Det var dock långt ifrån självklart att han skulle vara med över huvud taget – enligt honom själv hade han “inga planer på att delta” i programmet när produktionen kontaktade honom för att fråga om han var intresserad:

“Mitt första svar var ’nej’, då det kändes alldeles för läskigt att exponera sig själv och sina känslor på det sättet inför hela världen. Men efter viss övertalan vände jag och kände mig väldigt taggad över möjligheten. Kändes som jag testat allting i dejtingväg tidigare, utan att riktigt lyckas”, skriver han till Aftonbladet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!