Nöje

Love is Blind-programledarna kritiseras av tittarna: “Värdelösa och malplacerade”

Efter det senaste avsnittet av Love Is Blind menar många att programledarna inte håller måttet och bör ersättas. “Nick och Vanessa Lachey är fruktansvärda programledare”, skriver en tittare på Twitter.

Foto: Netflix

Love Is Blind är Netflix realityserie där deltagarna får dejta utan att se varandra, allt för att besvara frågan: Är kärleken verkligen blind?

“Fruktansvärda programledare”

Serien är för närvarande inne på sin fjärde säsong och i det senaste avsnittet återförenades deltagarna för att diskutera sina upplevelser av programmet.

Nu har programledarna, de äkta makarna Nick och Vanessa Lachey, fått hård kritik för sin insats i avsnittet:

“Nick och Vanessa Lachey är fruktansvärda programledare. Hon ställer fel frågor, ställer sig på fel sidor och säger sedan, ‘dags att gå vidare’ innan någon har hunnit svara på något”, skriver en tittare på Twitter.

Förutom Vanessas partiskhet har många reagerat på programledarnas upprepade frågor om huruvida deltagarna planerar att skaffa barn:

“Det gör mig jättearg att Vanessa och Nick sätter så mycket press på de här paren att skaffa barn. Det är 2023 – varför frågar vi fortfarande folk när de ska ha barn?! Det har du inte med att göra”, twittrar en person.

I samband med kritiken har en namninsamling startats för att få Vanessa och Nick att sluta som programledare – och i skrivande stund har över 20 000 personer skrivit på.

De som har skapat namninsamlingen kallar programledarna för “ganska värdelösa” och “malplacerade”. De skriver även att Vanessa och Nick bör ersättas med “bokstavligen vem som helst”.

Många fans verkar dock vara förtjusta i tanken på att Lauren och Cameron Hamilton (som deltog i säsong ett) skulle bli nya programledare för serien.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!