Nöje

Love is Blind säsong 2: Vilka av paren är tillsammans idag?

Om du är en av de som följt andra säsongen av “Love is Blind” på Netflix så har du säkert ställt dig frågan: Var är paren från programmet idag?

Foto: Netflix

Hur gick det egentligen för Danielle och Nick, och Iyanna och Jarette, och alla de andra deltagarna från årets upplaga av realityserien “Love is blind”? Här nedan hittar duallt vi vet om deltagarna och hur deras relationer ser ut idag.

Källa: Women’s Health

Shaina Hurley och Kyle Abrams

Shaina Hurley och Kyle Abrams

Shaina och Kyles förlovning hade en något skakig början då Shaina inledningsvis verkade mer intresserad av Shayne. När paret såg varandra för första gången uttryckte Shaina att hon var osäker på om deras förhållande skulle hålla, eftersom hon är kristen medan Kyle är ateist.

Shaina bestämde sig sedan för att åka hem från smekmånaden i förtid, och avslutade kort därefter relationen. Kyle har i efterhand berättat att paret faktiskt gick på en dejt efter detta för att ge varandra en andra chans, men att de sedan dess har gått skilda vägar.

“Vi pratar inte. Vi kommunicerar inte”, har Kyle berättat i en intervju med Us Weekly. “Det finns inget kvar. Jag menar, vi är inte vänner eller något sånt.”

Shaina och Kyle följer dock fortfarande varandra på Instagram, så det verkar som om de åtminstone står på god fot med varandra. Eftersom Shaina verkade vara mer intresserad av Shayne i serien är det många som undrat om de har träffats efter inspelningarna, något som Shayne nyligen kommenterade i ett inlägg på Instagram:

“Shiana och jag står på vänskaplig fot och har umgåtts i grupp med resten av deltagarna (med Natalie) men vi har aldrig haft och kommer aldrig ha ett romantiskt förhållande. Jag önskar henne det bästa.”

Foto: Netflix

Nästa bild
Danielle Ruhl och Nick Thompson

Danielle Ruhl och Nick Thompson

Danielle och Nicks väg till altaret var inte spikrak – redan under smekmånaden i Mexico hade paret ett rejält bråk, som enligt Danielle berodde på att hon drabbats av en panikattack.

Trots ytterligare konflikter sa de båda ja till varandra på bröllopet. Idag följer Nick och Danielle varandra på Instagram, vilket är ett tecken på att de åtminstone står på god fot med varandra.

Magasinet Women’s Health har även kollat om paret har skickat pengar till varandra via Venmo – USA:s motsvarighet till Swish – och har konstaterat att de inte har interagerat på den appen sedan augusti förra året, det vill säga månaden då de gifte sig.

Detta kan dock bero på flera olika saker, så det verkar som om vi kommer behöva vänta tills återträffen sänds för att se om paret fortfarande är tillsammans.

 

Foto: Netflix

Nästa bild
Deepti Vempati och Abhishek 'Shake' Chatterjee

Deepti Vempati och Abhishek 'Shake' Chatterjee

Deepti och Shake kom till synes väldigt bra överens under sin tid som förlovade, men Shake uttryckte flera gånger att han tyvärr inte var attraherad av Deepti. Intressant nog var det dock Deepti som sa nej till Shake under ceremonin i slutet av serien:

“Han var inte den rätta”, sa Deepti efteråt. “Om han var det, skulle han få mig att känna att jag var den rätta och han gjorde aldrig det.”

Det verkar inte som att Shake och Deepti har haft något att göra med varandra sedan hon lämnade honom vid altaret och vi kan nog anta att de inte är tillsammans idag.

Foto: Netflix

Nästa bild
Mallory Zapata och Salvador Perez

Mallory Zapata och Salvador Perez

Mallory och Salvador, eller Sal, föll hårt för varandra i början av programmet. Faktum är att Mallory valde Sal över Jarette, som även han friade till henne. Men när Mallory träffade Jarette på deltagarnas mingel under smekmånaden var det flera som lade märke till att det slog gnistor mellan dem – inte minst Sal.

Kanske var det därför som Sal, på bröllopsdagen, bestämde sig för att säga nej.

“Jag känner att jag behöver lite mer tid”, sa han till en förstående Mallory. Paret kom överens om att “fortsätta vara i varandras liv” och det pratades till och med om en dejt.

Idag följer Mallory och Sal varandra på Instagram, där de även har gillat varandras inlägg, så det är troligt att de antingen är tillsammans eller är vänner.

 

Foto: Netflix

Nästa bild
Natalie Lee och Shayne Jansen

Natalie Lee och Shayne Jansen

Natalie och Shayne var det perfekta exemplet på att olika personligheter ibland attraherar varandra. Strax före bröllopet hade paret ett bråk där Shayne, enligt Natalie, sa att han hatade henne. Shayne ville trots allt gifta sig med Natalie, men hon valde att svara nej:

“Jag älskar dig och du är fortfarande min bästa vän, men vi har väldigt stora problem som vi behöver reda ut”, sa hon innan hon lämnade honom ensam vid altaret.

Det är oklart om paret nu har återförenats. Under måndagen publicerade Natalie en video på Instagram där hon och Shayne pussar varandra, men denna verkar vara från Halloween förra året.

“Till @shaynejansen – jag kunde inte ha bett om en bättre partner i detta. Vi må ha haft våra upp- och nedgångar, men du har alltid skyddat mig och backat mig”, skrev hon i inlägget, som även innehåller flera bilder på paret.

Shayne har även han nyligen publicerat en bild på de två:

“Jag vet inte vad som väntar oss men jag vet att jag aldrig kommer sluta älska dig”, skrev han.

 

Foto: Netflix

Nästa bild
Iyanna McNeely och Jarrette Jones

Iyanna McNeely och Jarrette Jones

Eftersom Jarette först friade till Mallory var Iyanna inledningsvis osäker på hans känslor för henne. I slutändan var paret dock ett av de få som valde att faktiskt gifta sig.

“Jag gifte mig precis med min drömkvinna”, sa en lycklig Jarette efter ceremonin, där hans egen pappa hade varit vigselförrättare.

Idag följer de båda varandra på Instagram, vilket innebär att det finns en god chans att de fortfarande är tillsammans. Riktigt säkra kan vi dock inte vara förrän vi får se återföreningen.

 

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!