Nöje

“Love is Blind: Sverige” – så gick det för paren

Hur gick det egentligen för paren i Love is Blind: Sverige? Blev det några lyckliga slut, eller endast krossade hjärtan? Metro Mode har svaren!

Foto: Netflix

Love is Blind: Sverige har knappast lämnat någon oberörd. Här tar vi en titt på vilka av paren som är tillsammans idag – och vilka som har gått skilda vägar. Obs! Denna artikel innehåller spoilers!

Rasmus och Krisse-Ly

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Egenföretagaren Rasmus, 32, och inredningsstylisten Krisse-Ly, 30, är nog det par som kändes mest stabilt i den svenska upplagan av Love is Blind. De enda orosmolnen var att de tycktes ha olika förväntningar gällande hur många gånger om året de skulle åka på semester, samt att deras hundar inte nödvändigtvis drog jämnt alla gånger.

Paret sade “ja” till varandra i bröllopsavsnittet är glädjande nog tillsammans än idag. När de gästade återföreningen berättade Krisse-Ly att hon och Rasmus tog hjälp av en parterapeut för att reda ut de utmaningar som de stötte på efter inspelningarna. Detta tycks ha gett resultat då de såg lyckligare ut än någonsin i säsongens sista avsnitt.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Oskar och Meira

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Den finansiella rådgivaren Oskar, 32, och ekonomen Meira, 30, verkade till en början passa bra ihop. Snart visade det sig dock att deras olika bakgrunder, i kombination med att Oskar var mer extrovert än Meira, skulle kunna utgöra problem för paret.

Men farhågorna visade sig vara obefogade: Oskar och Meira sa “ja” till varandra i bröllopsavsnittet och även i återföreningen strålade det om de lyckliga tu, som berättade att de bor tillsammans idag.

Foto: Netflix

Emilia och Lucas

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Emilia, 34 (affärsansvarig, telekommunikation), och Lucas (operativ chef, energiproduktion), 30, fann varandra i kapslarna men verkade sedan glida isär redan under semestern på Cypern.

På bröllopsdagen blev det ett “ja” från Emilia, och ett “nej” från Lucas. Under återföreningen berättade det före detta paret att de hade fortsatt att dejta i ungefär två veckor efter bröllopet, men att de därefter gått skilda vägar.

Emilia berättade även att hon är singel idag, medan Lukas avslöjade att han hade funnit kärleken på nytt.

Foto: Netflix

Även om det inte blev något äktenskap så verkar Emilia inte hysa någon bitterhet gentemot Lucas idag:

“Det du ser på skärmen är en bråkdel av [alla] utmaningar, kärlek och skratt. Det du ser är tänkt att underhålla dig men utöver det är vi fortfarande normala människor som har respekt för varandra och inte önskar något annat än det bästa för var och en”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Amanda och Sergio

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Ekonomen Amanda, 34, och fotbollstränaren & DJ:n Sergio, 38, var förmodligen ett av seriens mest omdiskuterade par, inte minst då det under inspelningarna ryktades att Sergio väntade barn med en kvinna i Spanien.

Till sist valde paret att gifta sig och under återföreningen avslöjade de att de väntade sitt första barn ihop. Samtidigt berättade Sergio att han faktiskt hade fått barn med en annan kvinna under 2023 – ett barn som föddes innan de gifte sig. Enligt paret fick de dock reda på dess existens ungefär två månader efter bröllopet.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Catja och Christofer

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

HR-specialisten Catja, 32, och egenföretagaren Christofer, 34, var ett av de par som fattade tycke för varandra i kapslarna men som inte riktigt tycktes komma överens när det var dags att lära känna varandra i verkligheten. Relationen började knaka rejält i fogarna när paret flyttade ihop, vilket ledde till att Catja gav sig av – och Christofer kastade sin förlovningsring i sjön.

I ett inlägg på Instagram skriver Catja:

“Du kan bara se vissa sidor i kapslarna hos en person och på utsidan får du möjlighet att se fler. För min del handlade det om sidor som jag inte var beredd att ta in i ett äktenskap, då äktenskap för mig är ett av de viktigaste besluten du tar i livet.”

Under återföreningen berättade Christofer att han är singel idag. Catja har däremot funnit kärleken i en annan deltagare från programmet: Andreas “Adde” Tzelidis.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!