Nöje

Lovisa “Lojsan” Wallins midsommarfirande kostade 7 000 kronor – per person

Lovisa “Lojsan” Wallins midsommarfirande 2022 blev en dyr historia för alla inblandade. I podcasten Måndagsvibe berättar Wallin att fjolårets firande gick av för 7 000 kronor per person – något som gav upphov till en mindre god stämning.

Foto: Instagram @lojsanwallin

Det var när influencern Lovisa “Lojsan” Wallin diskuterade fjolårets midsommar i podcasten Måndagsvibe som hon avslöjade att den höga prislappen för firandet:

“Det var fan skitmycket tjafs. Men jag fattar dock det för midsommar gick ju på typ 7000 per person förra året”, säger hon i podden, som hon driver tillsammans med Hanna Friberg.

Har anställt en kock till årets firande

För Aftonbladet berättar influencern att de 7000 kronorna täckte mat för hela helgen, lunch på Bullandö, en kväll i Sandhamn och bensin. I maten ingick en “klassisk midsommarlunch” plus “snacks, massa läsk och utblandning till alla drinkar som ska göras” – men inte alkohol.

“Vi handlade mat för 50 000 och tänkte ‘Men ja, ja, vi är ändå 23 personer det är väl så mycket det ska kosta!’ Sen när man väl började splitta ner det så blev det så mycket mer än vad vi hade tänkt”, säger hon till tidningen.

Inför årets firande har Wallin tagit till åtgärder för att hålla priserna nere. För Aftonbladet berättar hon att man har anställt en kock som “fått dubbelkolla och se så det inte blir för mycket” samt en chaufför som kör gästerna fram och tillbaka till Sandhamn – förra året tog de deras egna båt, vilket blev en dyr historia.

Dessutom har en person utsetts som ansvarig för att notan inte ska skena iväg på klubben i Sandhamn: i fjol landade den nämligen på hela 30 000 kronor.

Foto: Instagram @lojsanwallin

Nästa bild

Foto: Instagram @lojsanwallin

Nästa bild

Foto: Instagram @lojsanwallin

Nästa bild

Foto: Instagram @lojsanwallin

Nästa bild

Foto: Instagram @lojsanwallin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!