Nöje

Lucas Armandos kommentar om Alice Stenlöf som fick följarna att höja på ögonbrynen

I måndags gästade Lucas Armando Feola och Lovisa Worge podden “Måndagsvibe” där de avslöjade en hel del saker för lyssnarna. Men när Lucas fick en fråga om hur Alice Stenlöf varit som chef blev det minst sagt lite konstig stämning.

Foto: Instagram @alicestenlof/armandofela

I veckans avsnitt av “Måndagsvibe” med Hanna Friberg och Lovisa Wallin fick Lucas Armando Feola och Lovisa Worge svara på lyssnarfrågor. Bland annat svarade de på hur Bianca Ingrosso är som chef och Lovisa berättade då om hur lyhörd Bianca är och hur mycket hon fokuserar på samarbete, att se sina medarbetare som ett team.

Har inte hunnit prata med varandra

Lucas fick bland annat frågor om hur relationen är till Alice Stenlöf efter att han bytte jobb och började arbeta hos Bianca Ingrosso istället. “Vi har typ inte hunnit prata sen jag slutade där då hon åkte iväg till Costa Rica och det är sån tidsskillnad. Men det var ju mest att jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till”, säger han i podden. När han får frågan om Alice Stenlöfs styrkor som chef får han dock svårt att svara. Efter att ha tvekat en stund svarar han till sist att hon litat på hans omdöme och gett honom fria tyglar. “Sedan var hon bra på att säga att hon tyckte om mig och så. Gud vad konstigt svar detta blev?” konstaterar han samtidigt.

Lyssnarna blev nog helt klart förvånande över hur svårt det var för Lucas att svara på den frågan!

Källa: Måndagsvibe

Foto: Instagram @alicestenlof/armandofela

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!