Nöje

Lucas Bravo från Emily in Paris är trött på att vara den snygga killen

Emily in Paris-fans över hela världen har fallit för den snygga och charmiga kocken Gabriel som är seriens stora kärleksintresse. Men allt kommer med en baksida. Nu har skådespelaren bakom rollen, Lucas Bravo, berättat vilka svårigheter som kommer av att ses på som hjärtekrossande snygging.

Foto: Netflix

I en intervju med The Times berättade 33-åringen ärligt om hur tv-seriens framgång har påverkat hans självkänsla. Att bli sedd på som den snygga killen menar han har gjort honom självmedveten på ett sätt han inte är helt bekväm med. Han vänder sig också något emot att bli kategoriserad på det sätt han har blivit.

Foto: Netflix

“Jag vill inte vara perfekt”, säger han i intervjun. “Jag har jobbat emot det. I Frankrike vill de inte ha snygga skådespelare, de vill ha trasiga ansikten… Man kan inte vara estetiskt vacker och vara smart eller ha djup. Jag fick hela tiden roller som den korkade gympaläraren.” Han tillägger också att det är svårt att bryta bilden av honom själv. Även om han inte vill klaga menar han att detta är en realitet som skådespelare möter.

Källa: Refinery29

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!