Nöje

Lukas Gage och Chris Appleton skiljer sig – efter ett halvår som gifta

Kändisfrisören Chris Appleton och The White Lotus-skådespelaren Lukas Gage har beslutat sig för att gå skilda vägar. Paret, som vigdes av Kim Kardashian i våras, har varit gifta i drygt sex månader.

Foto: Instagram @chrisappleton

Det var slutet av april som Chris Appleton och Lukas Gage sa “ja” till varandra i Little White Chapel i Las Vegas. Bröllopet var lika intimt som minnesvärt, då Kim Kardashian – en av Appletons trogna klienter – agerade vigselförrättare, medan Shania Twain stod för underhållningen.

Var inte ett “vänskapligt” uppbrott

Nu verkar det som om de äkta makarnas kärlekshistoria är över: enligt People har Appleton nyligen ansökt om skilsmässa med orsak “oförenliga meningsskiljaktigheter”. Ansökan ska ha lämnats in till en domstol i Los Angeles den tionde november, och enligt av handlingarna framkommer det att paret hade upprättat ett äktenskapsförord.

Under sin tid som gifta har Appleton och Gage synts tillsammans på ett flertal evenemang, och i somras firade de Appletons 40:e födelsedag med en påkostad semester på Turks- och Caicosöarna.

Varken Appleton eller Gage har hittills kommenterat separationen men en källa berättar för Us Weekly att separationen inte skedde i vänskaplig anda:

“Det var inte så här de ville att det skulle sluta”, säger personen och tillägger att uppbrottet inte var “vänskapligt”.

Källan säger även att det finns flera orsaker till att Appleton valde att ansöka om skilsmässa:

“Det var inte en sak som ledde till det här beslutet, utan flera faktorer.”

En källa berättar för TMZ att detta inte var ett lätt beslut för Appleteon men att han “gjorde allt han kunde för att få äktenskapet att fungera och var tvungen att ta det beslut som var bäst för honom själv”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!