Nöje

Lukas Gage om äktenskapet med Chris Appleton: “Vet inte vad jag tänkte”

Lukas Gages giftermål med Chris Appleton blev en av fjolårets snackisar – inte minst då äktenskapet havererade efter endast ett halvår. “Det är förmodligen en av de mest urflippade grejerna jag någonsin gjort i mitt liv”, säger skådespelaren i ett klipp från talkshowen Watch What Happens Next som har publicerats på TikTok.

Foto: Instagram @kimkardashian

Det var i höstas som det framkom att kändisfrisören Chris Appleton, 40, och hans make, skådespelaren Lukas Gage, 28, hade separerat efter endast ett halvår som gifta.

Ber om ursäkt till Shania Twain

Appleton och Gage gifte sig i april förra året. Vigseln ägde rum i Little White Chapel i Las Vegas och vigselförrättare var ingen mindre än Kim Kardashian, som är en av Appletons klienter. Som grädde på moset uppträdde countrystjärnan Shania Twain på bröllopet.

Men underbart är kort – redan i november ansökte Appleton om skilsmässa med orsak “oförenliga meningsskiljaktigheter”. I samma veva berättade en källa för Us Weekly att uppbrottet inte hade skett “i vänskaplig anda”, samt att det hade orsakats av “flera faktorer”.

Nu har Gage för första gången uttalat sig om äktenskapet, detta i Andy Cohens talkshow Watch What Happens Next:

“Jag vet bokstavligt talat inte vad jag tänkte”, säger han i programmet. “Men vi lever och lär.”

I intervjun säger The White Lotus-skådisen att det inte förekom någon otrohet i relationen, utan att det helt enkelt hade varit ett förhastat beslut att gifta sig:

“Jag är lite impulsiv. Men det är förmodligen en av de mest urflippade grejerna jag någonsin gjort i mitt liv, och jag kommer förmodligen gifta mig sex gånger till.”

Han passar även på att be om ursäkt till Shania Twain, som framförde “You’re Still The One” på bröllopet:

“Jag vill be om ursäkt till Shania Twain för att hon slösat bort sin tid”, säger han. “Jag älskar dig Shania, jag är verkligen ledsen.”

@therealbravowhileblack Lukas Gage is not alone all of my relationships were manic episodes that lasted a bit too long #lukasgage #bravotv #chrisappleton #kimkardashian #thekardashianshulu #bravowhileblack #lukasgageedit #lukasgageandchrisappleton ♬ original sound – Bravo While Black

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!