Nöje

Lykke Li och Brad Pitt dejtar i hemlighet – detta vet vi om ryktena

Romansrykten mellan Brad Pitt och vår egna Lykke Li har tagit fart i media efter att de setts tillsammans på en restaurang i Hollywood. Enligt ryktena har Brad och Lykke dejtat i hemlighet i flera månader.

Foto: REX/Instagram @lykkeli

Rykten om att den svenska artisten Lykke Li dejtar skådespelaren Brad Pitt har flammat upp i media idag. Den brittiska tidningen The Sun rapporterar att de ska ha träffats sedan mitten av förra året – något som de lyckats göra utan omvärldens vetskap.

Det var Instagramkontot Deux Moi som först rapporterade om ryktet att Brad och Lykke Li dejtade, och förra veckan fick kontot ett tips om att Pitt och “den där svenska sångerskan” hade synts tillsammans på restaurangen Mother Wolf i Hollywood. En källa bekräftade senare att det var Lykke Li, skriver The Sun.

Bor nära varandra i LA

Anledningen till att Brad och Lykke ska ha kunnat hålla sitt dejtande hemligt är, enligt The Sun, att de bor endast några minuter från varandra:

“Brad och Lykke har kunnat flyga under radarn så lätt eftersom de är grannar”, säger en källa till tidningen. “Det har fungerat perfekt för Brad, att ha någon han gillar så nära.”

Lykke Li och hennes ex Jeff Bhasker gick skilda vägar 2021. Brad Pitt har tidigare kopplats ihop med den tyska modellen Nicole Poturalski, efter att Angelina Jolie ansökte om skilsmässa från Pitt 2016.

Källa: The Sun

Foto: REX/Instagram @lykkeli

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!