Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Lystring alla Skam-älskare: nu kan du få en roll i svenska versionen av Skam!

Nu blir den norska succéserien Skam svenskt! Är du mellan 16-22 år och en fena på skådespeleri? Grattis! Då kan du få huvudrollen i den svenska versionen som kommer att heta “Eagles”. 

Foto: SVT Play

Monstersuccén Skam har sedan 2015 varit det hetaste samtalsämnet och vi har nog alla sökt efter ett William och Noora förhållande! Den norska serien har på senare tid fått många olika versioner, för bara några veckor sedan kunde vi bland annat se den första trailern av Italiens tolkning av succéserien. Men kan du ändå inte få nog? Då har vi goda nyheter! Nu blir nämligen Skam svenskt.

Det är produktionsbolaget New stories som tillsammans med SVT jobbar med att skapa den svenska versionen av serien. Vår svenska version kommer att heta “Eagles” och är enligt SVT och New stories själva en “ungdomsserie om kärlek, vänskap, svek och hockey i en svensk småstad”. Castingen för den svenska tolkningen är i full gång och vi säger grattis till dig som är mellan 16-22 år och som har skådespelartalang, då kan nämligen du bli vår nästa Noora eller kanske är du en mer Vilde?

Producenten Stefan H. Lindén säger till Expressen att provspelningarna kommer äga rum under april månad och på flera olika platser runt om i Sverige. Han menar också att om du har en bra sångröst och är duktig på idrott så är det en stor fördel.

“Någon karaktär vill vi ska kunna sjunga och även idrottsrelaterade saker är en fördel. Det är framförallt unga duktiga talanger inom skådespel”.

För Stockholms del är castingen nu redan på lördag och söndag klockan 9:00 – 18:00. För övriga städer i Sverige är det följande datum som gäller.

Stockholm 14 och 15 april

Norrköping 14 april

Linköping 15 april

Jönköping 21 april

Västerås 22 april

Göteborg 28 april

Borås 29 april

Kalmar 29 april

Karlskrona 5 maj

Växsjö 6 maj

Vad tror du? Kanske blir vår svenska version av succéserien lika lyckad. Ja det återstår att se.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!