Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Lyx, lyx och mera lyx – nu lanseras den drömmiga Champagnesemlan!

Nu är det snart dagen som alla semmel-älskare väntat på: fettisdagen den 5 mars. Då kan vi ta del av en lite annorlunda och exklusivare semla – nämligen champagnesemlan. Dubbelt så god, helt enkelt!

champagnesemla-grand-hotelFoto: IBEYOSTUDIO

Med mindre än en vecka kvar till självaste fettisdagen lanserar nu Grand Hôtel i Stockholm tillsammans med champagnehuset Ruinart och deras ”R” Brut, årets lyxigaste semla. Champagnesemlan får sin exklusivitet från champagnens fyllighet och smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel. Mums!

– Mandel fullkomligen älskar champagne och vice versa. Densiteten av mandeln gifter sig utmärkt med de skummande bubblorna. I vår semla har Ruinarts distinktiva aromer varsamt blandats in i mandelmassan och tillsammans med en lättvispad grädde och guldkantad presentation lyfter vi detta uråldriga bakverk till en ny nivå, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel. 

Champagnesemlan, som kostar 55 kronor, kommer finnas tillgänglig i Cardierbaren på Grand Hôtel i Stockholm från och med måndagen den 4 mars fram till söndagen den 10 mars. 

Källa: Grand Hôtel

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!