METRO MODE + Villa Fridhem

Lyxig påskweekend på Villa Fridhem

Sätt extra guldkant på påsken genom att fira den på Villa Fridhem, ett före detta kungligt sommarresidens! En unik femrättersmeny komponerad av stjärnkocken Ludwig Tjörnemo fulländar vistelsen.

Foto: Villa Fridhem

Villa Fridhem är ett vackert boutiquehotell beläget strax utanför Norrköping. Inför påsken 2023 erbjuder detta anrika hotell olika boendepaket för en oförglömlig weekend.

Påskmiddag i världsklass 

Inled vistelsen med en promenad i vackra miljöer följt av ett avslappnande besök i hotellets relaxavdelning med jacuzzi, eller varför inte ett parti biljard? För den som vill finns det även möjlighet att lägga till en vinprovning i vinkällare, eller blomsterbindning med Villa Fridhems egen proffsiga florist.

Foto: Villa Fridhem

Smutta sedan på ett glas champagne i den eleganta och intima cocktailbaren Peacock Bar innan det är dags för helgens höjdpunkt: en unik påskmiddag signerad Ludwig Tjörnemo. 

Foto: Villa Fridhem

Tjörnmo blev utsedd till Årets Kock 2020, har tävlat i kocklandslaget och jobbat på flera stjärnkrogar världen över. Hans påskinspirerade femrättersmeny är specialkomponerad för Villa Fridhems gäster – en kulinarisk upplevelse ni sent kommer glömma!

Foto: Villa Fridhem

Boendepaket 

För den som vill fira påsk på vackra Villa Fridhem finns det två boendepaket att välja mellan, beroende på om man vill stanna en eller två nätter. 

Foto: Villa Fridhem

I båda paketen ingår ett glas champagne i Peacock Bar, tillgång till relaxavdelningen med jacuzzi, en härlig frukostbuffé, och givetvis Ludwig Tjörnemos påskinspirerade femrättersmiddag.

Läs mer om Villa Fridhems påskerbjudanden här!

Foto: Villa Fridhem

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!