Nöje

Machine Gun Kelly avslöjar smärtsam detalj om Megan Fox ring

En ny, makaber detalj har framkommit om den ring som Machine Gun Kelly gav till Megan Fox när de förlovade sig förra veckan. “Om hon tar av den gör det ont”, berättar artisten.

Foto: Instagram @meganfox/Stephen Webster

Förra veckan offentliggjorde artisten Machine Gun Kelly sin förlovning till skådespelerskan Megan Fox. Den unika förlovningsringen, som har en smaragd (Fox månadssten) och en diamant (Machine Gun Kellys månadssten), består av två ringar som hålls samman med hjälp av magneter.

Ringen har även törnen, en detalj som inte endast är till för utsmyckning:

“När den är ihopsatt hålls den samman med en magnet”, har Machine Gun Kelly förklarat för Vogue. “Och sedan formar den ett obskyrt hjärta. Och ser du det här? Ringarna är i själva verket törnen. Så om hon tar av den, gör det ont…”

“Kärlek är smärta”, tillade han.

Visade sin kärlek med blod

Men ringens törnen är inte den enda makabra detaljen kring Megan Fox och Machine Gun Kellys förlovning. När Fox lade upp en video från frieriet på Instagram skrev hon en lång text som avslutades med: “Och sedan drack vi varandras blod”.

Huruvida detta var ett skämt eller inte är ännu okänt, men säkert är att det i så fall inte skulle vara första gången som paret visar sin kärlek med hjälp av blod.

Förra året skrev nämligen artisten “Jag bär ditt blod runt min hals” i ett inlägg på Instagram. Han förklarade sedan att Fox, som en kärleksbetygelse, hade gett honom ett halsband som innehöll en droppe av sitt eget blod.

Källa: Metro

Foto: Stephen Webster

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!