Nöje

Magdalena Graaf om kärleken Sasa Jensen: “Sprungit runt som två tonåringar”

Magdalena Graaf har hittat kärleken på nytt, denna gång i Sasa Jensen som vissa kanske känner igen från Big Brother. “Han är klar med allt, och oxå redo för en andra lugn akt i livet”, skriver Graaf i sin blogg.

Foto: Magdalena Graaf

Det var i höstas som det framkom att det tagit slut mellan Magdalena Graaf, 48, och före detta fästmannen Louie Marti, 45, som tidigare gjort tv-serien Typiskt romer tillsammans:

“Ja kärleken tog slut från hennes sida, jag älskar henne fortfarande, är vän med henne fortfarande och vi har bra relation som vänner. Sedan så är det så att man kan aldrig köpa kärleken”, sa Marti till Hänt i oktober förra året. “Älskar hon inte mig så älskar hon inte mig, svårare än så är det inte.”

“En gammal ungdomskärlek”

Nu avslöjar Graaf att hon återigen funnit kärleken. I sin blogg på Amelia skriver Graaf att hon och hennes nuvarande partner är en “gammal, gammal ungdomskärlek från tonåren” som hon sprang på “för en tid sen”:

“Vi har sprungit runt som två tonåringar och kladdat på varandra. Så det har väl knappt undgått någon stackare”, skriver hon. “Men jag känner mig glad, lycklig och lugn. Och det är väl meningen med livet?”

Enligt Expressen är det den tidigare Big brother-deltagaren Sasa Jensen, 50, som Graaf har inlett en relation med. Jensen deltog i programet 2015, men valde att åka hem eftersom han inte ville vara borta från sin då 11-åriga son som led av leukemi.

I sin blogg beskriver Graaf Jensen som en “jordnära” person som är ointresserad av sociala medier och “inte visste inte vad en blogg var” innan de träffades:

“En helt vanlig jordnära kille. Vanligt jobb, större barn. I min egen ålder, till och med äldre. Han är klar med allt, och oxå redo för en andra lugn akt i livet.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!