Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Magdalena Graaf om sorgen efter sonen: “Att förlora ett barn, den smärtan går inte att föreställa sig”

I augusti för tre år sedan förlorade programledaren och bloggaren Magdalena Graaf sin son Isak. För Hemmets berättar hon nu om sorgen efter sin son. 

Foto: IBL

Det har gått tre år sedan som polisen knackade på hemma hos Magdalena Graaf och berättade det som ingen förälder vill höra, att ens barn har gått bort.

– Jag tänker på Isak varje dag och även om smärtan är densamma så bär jag med mig honom på ett finare sätt i dag, säger Magdalena till Hemmets.

Hon berättar att hon länge inte klarade av att titta på bilder på Isak, att det gjorde för ont att minnas honom.

–  Nu vågar jag tänka mer på honom. Som när jag äter något gott eller hör en ny bra låt, att det här skulle Isak ha gillat. Men visst finns det fortfarande dagar då sorgen nästan är outhärdlig. För en tid sedan åkte jag ut till Isaks grav mitt i natten, låg där ett par timmar och lyssnade på musik och grät.

– Att förlora ett barn, den smärtan går inte att föreställa sig. Och den går inte att beskriva heller, säger Magdalena till Hemmets.

Läs hela intervjun här>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!