Nöje

Magdalena Graaf om uppbrottsryktet med Louie Marti

Förra året träffade Magdalena Graaf kärleken i Louie Marti och paret har ofta visat upp sin kärlek till varandra på sociala medier. Nu har de dock valt att sluta följa varandra på instagram vilken har lett till spekulationer om hur det faktiskt ligger till med relationen. Nu bryter Magdalena Graaf tystnaden.

Foto: Instagram @graafmagdalena

Magdalena Graaf slog igenom med systern Hannah Graaf på 90-talet och har bland annat haft en egen realityserie på Viaplay. Förra året träffade hon kärleken i Louie Marti och i höstas fick hon frågan om att gifta sig med honom under ett besök på en kebab-restaurang i Stockholm.

Nu bryter Magdalena tystnaden

Louie har tidigare berättat att frieriet inte riktigt blivit som han tänkt sig, även om Magdalena tackade ja. Att valet hamnade just på en kebab-restaurang menar han var oförberett och en impuls i stunden, då han tyckte att det kändes kul.

Nyligen uppmärksammades dock att paret slutat följa varandra på sociala medier, något som lett till att följarna börjat spekulera i om paret gått skilda vägar. I ett blogginlägg förklarar nu Magdalena att paret inte har gjort slut. Anledningen menar hon är att hon har suttit i karantän på grund av covid. “Att man tar en paus från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt läskigt och alarmerande”, skriver hon i inlägget.

Källa: Hänt

Foto: Instagram @graafmagdalena

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!