Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Magi på riktigt – nu kan du fira halloween på Hogwarts

Är du ett Harry Potter-fan som inte tänkte göra något särskilt på halloween? Då får du nu tänka om – du kan nämligen fira högtiden på Hogwarts!

halloween-hogwarts-harry-potter-1Foto: Getty/Warner Bros 

Halloween-fester hos vänner med coola utklädnader i all ära, men vi måste nog medge att vi hellre firar på Hogwarts! Warner Bros. studio tour öppnar upp dörrarna den 26-28 oktober för dig som gärna firar halloween i Harry Potter-anda.

giphy

Kvällen börjar med en isande kall välkomstdrink och därefter är det dags att gå in till den stora salen där en trerätters middag väntar. Desserten efter middagen hittar du i den förbjudna skogen. Den stora hallen kommer att vara helt utsmyckad med bland annat 100 pumpor. För att ta del av denna kväll, som vi tror kommer att bli magisk, gäller det att du får tag i en biljett (som kostar 2500 kronor). Du måste också ha fyllt 18 år för att kunna spendera kvällen på Hogwarts.

Foto: Warner Bros

Är du ett Harry Potter-fan som precis tagit reda på hur du vill fira halloween? Då gäller det att haffa en biljett den 28 augusti. Här hittar du mer information!

Källa: Café

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!