Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Maisie Williams tror inte att hon kommer få några stora roller på grund av hennes utseende

Maisie Williams har tagit en hel värld med storm i rollen som den minst sagt badass Ayra Stark i Game of Thrones. Nu när succéserien går mot sitt slut tror Maisie att hon inte kommer få en roll som Ayra igen, på grund av ytligheten i Hollywood.

Maisie-williamsFoto: REX

I en intervju med irländska Times berättar skådespelerskan att hon känner att hennes utseende kommer påverka hennes karriär.

– Det är först nu som jag inser vilka karaktärer som är tillgängliga för mig pågrund av mitt utseende och vilka karaktärer som inte är tillgängliga, säger hon.

Hon säger också i intervjun att hon tycker att Hollywood är väldigt ytligt och att det bara visas upp en typ av skönhet. Kvinnor som alla är klassiska skönheter och passar in i normen för vad som anses vara vackert.

– Det är en väldigt ytlig bransch. Och jag ser inte ut som någon som de castar i roller som är, ja, sexualiserade. Missförstå mig inte, jag har total respekt för Hollywoods ledande kvinnor. Jag älskar att titta på de kvinnor som är så vackra att man tappar hackan. Men jag tycker det är tråkigt att man bara får se en typ av vad som är vackert på film.

Källa: Glamour.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!