Nöje

Makalösa vinterhotell – här är de 5 trendigaste att besöka nästa säsong

Drömmer du om en vit jul eller vill ha semester i ett vinterparadis nästa vinter? Här är de fem trendigaste vinterhotellen just nu! 

Foto: Kakslauttanen Arctic Resort & Treehotel Guesthouse 

Vill du vara helt säker på en vit jul eller härliga vinterdagar bör du kika in vinterhotellen som trendar just nu. Hur häftigt vore det inte att sova på ett ishotell, bo i en igloo eller bara befinna sig i ett enda stort vinterland? Vi hoppas att det kommer vara möjligt vintern 2021/2022 – här är fem hotell för dig som älskar vinter och kyla!

Inspirationskälla: SvD Perfect Guide

Northren Lights village

Northren Lights village

Vill du ha en utsikt utöver det vanliga bör du spana in de här hotellen som finns på två platser i Finland. Här sover du under himlen och kan uppleva naturen fullt ut. Det finns även stor chans att se norrsken!

Se mer här!

Foto: northernlightsvillage.com

Nästa bild
Blacksheep Village Igloo

Blacksheep Village Igloo

I Frankrike hittar du detta fantastiska hotell beläget i skidorten La Plagne. Gillar du att åka skidor och övernatta på ett spännande sätt? Då har du hittat rätt! Här sover du i en igloo och möts av en riktigt häftig miljö.

Se mer här!

Foto: via hotels.com

Nästa bild
Ishotellet

Ishotellet

Ishotellet i Jukkasjarvi i Sverige bjuder på en unik upplevelse. Här är allt runt omkring dig gjort av is. Med andra ord är det dags att klä på sig ordentligt med kläder för att överleva kylan.

Se mer här!

Foto: Asaf Kliger/Icehotel.com. Design: Elin Julin & Ida Mangsbo

Nästa bild
Treehotel Guesthouse

Treehotel Guesthouse

Den som gillar höjd och vackra utsikter kan detta bli en favorit. På Treehotel i Luleå ligger hotellrummen mellan fyra och tio meter upp i luften och har olika former och utföranden. Vad sägs som att bo i en stor spegelkub, ett enormt fågelbo, ett ufo eller en “vanlig” stuga – allt högt uppe i luften!

Se mer här!

Foto: treehotel.se

Nästa bild
Kakslauttanen Arctic Resort

Kakslauttanen Arctic Resort

Sov i en igloo med lyxigt glastak med en fantastisk utsikt. Hotellet hittar du i Saariselkä i finska Lappland. Vi låter bilderna tala, hur fantastiskt ser det inte ut att vara?

Se mer här!

Foto: kakslauttanen.fi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!