Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Makalösa vinterhotell – här är de 5 trendigaste att besöka

Är du ute efter en vit jul eller vill ha semester i ett vinterparadis? Här är de fem trendigaste vinterhotellen just nu! 

Foto: Kakslauttanen Arctic Resort & Treehotel Guesthouse 

Snön har kommit, men håller den sig kvar? Vill du vara helt säker på en vit jul eller härliga vinterdagar bör du kika in vinterhotellen som trendar just nu. Hur häftigt vore det inte att sova på ett ishotell, bo i en igloo eller bara befinna sig i ett enda stort vinterland? Här är fem hotell för dig som älskar vinter och kyla!

Inspirationskälla: SvD Perfect Guide

 

Northen Lights village

Northen Lights village

Vill du ha en utsikt utöver det vanliga bör du spana in det här hotellet i Finland. Här sover du under himlen och kan uppleva naturen fullt ut. Det finns även stor chans att se norrsken!

Se mer här!

Foto: northernlightsvillage.com

Nästa bild
Blacksheep Village Igloo

Blacksheep Village Igloo

I Frankrike hittar du detta fantastiska hotell beläget i skidorten La Plagne. Gillar du att åka skidor och övernatta på ett spännande sätt? Då har du hittat rätt! Här sover du i en igloo och möts av en riktigt häftig miljö.

Se mer här!

Foto: via hotels.com

Nästa bild
Ishotellet

Ishotellet

Ishotellet i Jukkasjarvi i Sverige bjuder på en unik upplevelse. Här är allt runt omkring dig gjort av is. Med andra ord är det dags att klä på sig ordentligt med kläder för att överleva kylan.

Se mer här!

Foto: tripadvisor.se

Nästa bild
Treehotel Guesthouse

Treehotel Guesthouse

Den som gillar höjd och vackra utsikter kan detta bli en favorit. På Treehotel i Luleå ligger hotellrummet tio meter upp i luften. Här finns också en uteplats som består av ett nät!

Se mer här!

Foto: treehotel.se

Nästa bild
Kakslauttanen Arctic Resort

Kakslauttanen Arctic Resort

Sov i en igloo med lyxigt glastak med en fantastisk utsikt. Hotellet hittar du i Saariselkä i finska Lappland. Vi låter bilderna tala, hur fantastiskt ser det inte ut att vara?

Se mer här!

Foto: booking.com

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!