Nöje

Malin Gramer “Jag har känt att jag aldrig riktigt passat in”

Dags att WomanUp! med Malin Gramer. Vi pratar om en uppväxt kantad av depressioner från unga år och en känsla av att aldrig passa in. Malin öppnar upp om kniviga relationer och tuff PMS, men också om en djupt rotad livsinställning om att alltid vilja vidare och framåt. Om storheten i att nöja sig och uppskatta platsen där man är just nu.

I veckans avsnitt av WomanUp-podden träffar vi den genuina, spralliga och härliga programledaren och TV-personligheten Malin Gramer. Vi pratar om allt ifrån kniviga till destruktiva relationer. Om tiden då Malin hade så knaper ekonomi att hon knappt gick runt varje månad, men trots det bestämde sig för att aldrig någonsin vara beroende av någon annan igen.

Malin öppnar upp om en uppväxt kantad av depressioner från unga år samt en känsla av att aldrig riktigt passa in. Hon ger oss en inblick i hennes stundvis intensiva tillvaro fyllt av det ena stora TV-projektet efter det andra – samt berättar hur hon idag lärt sig läsa av tidiga tecken på stress för att undvika utbrändhet.

Räkna med att inspireras av Malins inre styrka som strålar inifrån och ut. Om en djupt rotad livsinställning som alltid varit inriktat på att fortsätta vidare och framåt.

Malin berättar om varför det är viktigt att vi ”skjutsar” ut våra drömmar i universum, varför hon alltid sett fram emot att fylla 40 – och hur det hjälper henne att affirmera i vardagen när hon stöter på problem.

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET av WomanUp-podden med Malin Gramer.

WomanUp-podden presenteras i samarbete med Kvinna till Kvinna som dagligen kämpar för en mer jämställd värld, vilket vi på Metro Mode vill lyfta. De bedriver dagligen en kamp för att stärka kvinnors rättigheter över hela världen, något de kämpat med sedan 1993. Läs mer om Kvinna till kvinnas fantastiska arbete här >>

Foto porträtt: Niklas Lindgren
Foto övrigt: Instagram.com/malingramer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!