Nöje

Malou von Sivers om olyckan i Alperna: Föll nedför ett stup

I TV4 berättar Malou von Sivers varför säsongspremiären av “Malou efter tio” blev uppskjuten – hon var med om en skidolycka i Alperna. “Jag hade änglavakt” säger hon.

Foto: TV4

Det var när den folkkära programledaren Malou von Sivers var på skidsemester i Alperna som olyckan slog till. Sivers berättar att hon bröt benet när hon var ute och åkte skidor under en dimmig dag:

“Det var enormt dumt. Jag skulle inte ha gjort det för jag såg faktiskt ingenting. Det var en transportsträcka och min man hade försvunnit in i dimman. Jag tog fel väg, över ett stup och föll sex till tio meter”, säger hon i TV4.

“Hade änglavakt”

Programledaren berättar att hon var övertygad om att fallet var hennes sista stund. Hon såg “som i en film” hur hon studsade ned för klipporna, men hade tur när hon landade:

“Jag hade änglavakt för jag hamnade mellan klippor, i snö. Men jag kände direkt att jag hade brutit benet”, säger hon, och berättar att hennes man så småningom fann henne och tillkallade hjälp.

Malou von Sivers, som ännu inte är helt återställd, berättar att hon gick i terapi efter olyckan. Den traumabearbetning som hon fick – av en terapeut hon jobbat med genom TV4 – kallar hon “helt magisk”:

“Jag lärt mig väldigt mycket själv och vill förmedla viktig kunskap jag fått med mig”, säger hon.

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!