Nöje

Malou von Sivers program Malou efter tio läggs ner

Idag kom TV4 med beskedet att programmet “Malou efter tio” läggs ner efter 16 år. “Det var ett jättesvårt beslut”, säger Malou von Sivers.

Foto: TV4

Malou von Sivers har varit både programledare och producent för “Malou efter tio” sedan 2006. Nu läggs det populära förmiddagsprogrammet ned.

“Jag har fått ett erbjudande om något som jag verkligen vill göra”, säger von Sivers i en intervju med Tv4.

“Det har varit min bebis”

“Det var ett jättesvårt beslut. Det här har varit min bebis, min jobbfamilj”, säger Malou von Sivers om att lägga ner programmet “Malou efter tio” efter 16 år, 32 säsonger och 1600 program.

Det erbjudande som fick henne på fall var möjligheten att återuppta det klassiska intervjuprogrammet “Malou möter”, men på ett nytt sätt. Programmet kommer inledas med partiledarintervjuer som en del av kanalens valsatsning.

Efter det har von Sivers en önskelista med drömgäster, även om hon inte kan avslöja vilka de är i nuläget. Tydligt är dock att hon ser fram emot den nygamla satsningen:

“[Det är] ett intervjuprogram som Tv4 faktiskt saknar idag”, säger hon. “Framförallt hoppas jag kunna göra intervjuer som går lite mer på djupet och som lockar fram andra sidor hos personer som man kanske inte kände till.”

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!