Nöje

Malte Gårdinger om rollen i “Young Royals” – bad om ursäkt efter tagningar

I en intervju med tidningen Café berättar skådespelaren Malte Gårdinger om sina känslor kring rollen August i den populära Netflix-serien “Young Royals.” Bland annat berättar han om utmaningarna att spela en bad boy och att han ibland kände sig tvungen att be om ursäkt efter tagningar.

Foto: Netflix

Young Royals är tv-serien på Netflix som snabbt blev en storfavorit hos tv-publiken. I rollerna syns bland annat Edvin Ryding, Omar Rudberg, Frida Argento, Pernilla August och Malte Gårdinger. Bakom serien står bland annat manusförfattaren Lisa Ambjörn.

Då har Young Royals säsong 2 premiär

Säsong 2 har premiär den 1 november och många längtar efter att få återse eleverna på den prestigefyllda internatskolan Hillerska där Prins Wilhelm blir kär i Simon, en kille med en helt annan bakgrund. Prinsens släkting August, spelad av Malte Gårdinger, som också går på skolan gör allt i sin makt för att hålla Wilhelm borta från sin kärlek.

“Jobbigt att vara så jävla elak”

I en intervju med tidningen Café berättar nu Malte om utmaningarna och svårigheterna med att ta sig an rollen som August, som han själv beskriver som “skör, men ändå ett rövhål.” Som seriens bad boy hade han först missförstått hur stor rollen var i manus, och tänkt att han endast skulle vara en mobbare som “i någon scen trycker upp någon mot ett skåp.” Malte beskriver rollen som välskriven och komplex, och han berättar även att han sökte inspiration till rollen på Östermalm. “Efter flera scener var jag tvungen att be om ursäkt till folk, för jag tyckte det var så jobbigt att vara så jävla elak”, säger han i intervjun.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!