Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Män är mer öppna för sexleksaker i relationer

Trots att fler kvinnor använder sexleksaker, så visar det sig att kvinnor är mindre öppna till att använda sexleksaker tillsammans med sin partner. En del är rent av rädda för att föreslå sexleksaker för sin partner. Detta visar sig i en undersökning som genomförts på uppdrag av LELO. Men fördelarna med att använda sexleksaker i parrelationer är många och kan öka chansen till orgasm.

Foto: Lelo

Att använda sexleksaker tillsammans kan vara ett bra sätt att utforska nya sätt att vara intima, vilket i sin tur gör att man stärker sin relation. Det så kallade kärlekshormonet oxytocin frisätts nämligen vid orgasm och beröring och som resultat av detta förstärks anknytningen och känslan av närhet. Enligt LELOs undersökning upplever många av de som använder sexleksaker med en partner fördelar som att sexet blir mer spännande, att det hjälper till att utforska sexlivet ihop och att det gör sexet mer passionerat.

Foto: Lelo

Utforska nya erogena zoner

Nu har LELO lanserat sin nya produkt LELO DOT som kan fungera som en bra start för att få in sexleksaker i sin parrelation. Produkten är framtagen för den som önskar utforska nya erogena zoner, själv eller tillsammans med sin partner. LELO DOT är en pinpoint-vibrator som är utformad för att kunna användas exteriört på hela kroppen, vilket gör den perfekt för par att använda redan under förspelet.

“I en stressig vardag glömmer många par bort att prioritera närhet och intimitet, trots att vi innerst inne vet att det är viktigt att avsätta tid för varandra för en välmående relation. Med LELO DOT hoppas vi kunna inspirera fler till att utforska sina erogena zoner”, säger Jenny Peura, marknads- och kommunikationschef på LELO, Sverige.

Fem oväntade erogena zoner att utforska med din partner:

1. Insida underarm

2. Knävecken

3. Hälsenorna

4. Fotsulorna

5. Korsryggen

Dot Pinpoint Klitorisvibrator - Lelo KÖP

Dot Pinpoint Klitorisvibrator - Lelo

Hitta precis rätt ställe, med den mjuka, flexibla spetsen på LELO Dot vibratorn. Dot rör toppen i frestande pulseringar, så din klitoris bultar av förtjusning.

Klitoris, bröstvårtor eller mellangård spelar ingen roll, Dot pirrar av iver att stimulera. Experimentera med de olika mönstren och hastigheterna, för att hitta den perfekta vinkeln. Fokusera stimulationen genom att pressa och känn vällusten svepa fram.

Pris: 1 795 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - Lelo KÖP

Ida Fjärrkontrollerad Parvibrator - Lelo

Den första fjärrstyrda parvibratorn i världen som kombinerar kraftfulla vibrationer och eggande rotationer. Kombinationen gav Ida en O Award i kategorin ‘Outstanding Debut Product’ år 2014, och den ser till så att ni kan få en ännu mer stimulerande och underbar upplevelse, ni njuter av och med varandra.

Pris: 1 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
Billy 2 Black - Lelo KÖP

Billy 2 Black - Lelo

Lyxig prostatavibrator för män och deras partner. 8 justerbara vibrationsmönster och 100% vattentät – perfekt för badet eller duschen. En perfekt vibrator för nybörjare som vill utforska! BILLY™ 2 är uppladdningsbar via USB.

Pris: 1 490 kronor.

Finns även hos Sinful!

KÖP

Nästa bild
Ora 3 Oralsex Simulator - Lelo KÖP

Ora 3 Oralsex Simulator - Lelo

En perfekt sexleksak för dig som vill ha det absolut bästa av det bästa.

Medan du njuter av tungan blir du också stimulerad av himmelska vibrationer med 12 sköna varianter. Förbered dig på ett djupt och intensivt klimax, som är så beroendeframkallade att du definitivt kommer vilja ha mer.

Pris: 1 088 kronor.

KÖP

Nästa bild
Liv 2 G-punktsvibrator - Lelo KÖP

Liv 2 G-punktsvibrator - Lelo

En liten G-punktsvibrator. Med en införbar längd på 10,2 cm, är Liv perfekt för nybörjare. Det som gör Liv perfekt för G-punktsstimulering är dildons böjda form.

Välj mellan 5 olika (och tysta!) vibrationsmönster som kan vibrera med 6 olika hastigheter.

Pris: 1 395 kronor.

KÖP

Nästa bild
Smart Wand 2 Large Vibrator - Lelo KÖP

Smart Wand 2 Large Vibrator - Lelo

Unna dig själv något alldeles extra med lyxiga, uppgraderade Smart Wand 2. Den kan skryta med att ha en starkare motor, fler vibrationsmönster och ett stabilare handtag, samtidigt som batteriet varar längre än på föregångaren. Låt de ljuvliga vibrationerna stimulera dina yttre lustpunkter tills du kommer i svindlande extas, eller använd dem till en avslappnande kroppsmassage.

Pris: 1 212 kronor.

KÖP

Nästa bild
Tor 2 Black Vibrator - Lelo KÖP

Tor 2 Black Vibrator - Lelo

Världens första vattentäta och uppladdningsbara par-ring. Ska bäras av mannen under sexakten, designen av lenaste silikon passar bekvämt alla storlekar, ger en långvarig närvaro för honom och fantastiska uppleveleser för henne.

Pris: 1 390 kronor.

Finns även hos Sinful!

KÖP

Nästa bild
SONA Cruise Vibrator - Lelo KÖP

SONA Cruise Vibrator - Lelo

Använder sig av ljudvågor och pulseringar för att helt utan beröring kittla och stimulera hela klitoris. Med den här leksaken får du inte bara stimulering av den yttre delen av klitoris som du kan se och röra, utan även de inre delarna. Det här kan ge en helt ny sorts orgasm som du aldrig tidigare upplevt, med ett långvarigt klimax efter en sensuell uppbyggnad.

Pris: 990 kronor.

Finns även hos Sinful!

KÖP

Nästa bild
SONA Vibrator - Lelo KÖP

SONA Vibrator - Lelo

Sona är en ny klitorisstimulator för alla som vill uppleva intensivare, snabbare och fler orgasmer. LELO har i vanlig ordning lyckats skapa något alldeles extra i designväg och med sin ergonomiska design ligger Sona perfekt i handen, redo att ta din njutning till nya nivåer. SONA är en sonisk klitorismasserare. Det betyder att den inte drivs av vibrationer som en vanlig sexleksak. Istället använder den ljudvågor och pulser för att stimulera hela din klitoris – inte bara den yttre delen du kan se och röra.

Pris: 790 kronor.

Finns även hos Sinful!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!