Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Man höll upp sexistisk skylt – då svarar Zara Larsson från scenen

Att hålla upp en sexistisk skylt på en Zara Larsson-konsert (eller på vilken konsert som helst för den delen) är inte särskilt smart – det fick en man erfara i helgen.

Foto Scott Garfitt/REX/Shutterstock

Under en Zara Larsson-konsert på festivalen Wireless i England i helgen fick vi återigen chansen att gilla Zara lite mer (och idioter till män lite mindre). En man i publiken höll upp en skylt där han ritat en bh och skrivit ”Zara throw me your bra”. Och Zara är inte den som håller tyst: “Jag tycker inte det där är roligt, för tror du liksom att jag skulle göra det för dig?” svarade Zara i mikrofonen till mannen. “Folk i publiken kollade på honom också, och jag tror att han skämdes lite – vilket han borde ha gjort – medan han sakta vecklade ihop skylten”, sa Zara efter konserten, till radiokanalen Capital FM. Mannen som hållit i skylten svarade sedan Zara på Twitter med: ”Varför kan du inte ta ett skämt?”. Suck…

Källa Veckorevyn

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!