Nöje

Män läser upp elaka tweets direkt till kvinnor och deras reaktioner säger allt

Att arbeta som sportjournalist är inte lätt men är du dessutom kvinna får du utstå mycket hat, speciellt i sociala medier. I en video med namnet #MoreThanMean läser män upp elaka tweets som två kvinnor fått, direkt till dem. När männen inser vad de faktiskt läser upp, säger deras reaktion allt.
 

 
Videon har titeln #MoreThanMean och har gjorts av Just Not Sports som är en webbsida som fokuserar på personer och historier inom sportvärlden. I videon får vi möta sportjournalisterna Sarah Spain och Julie DiCaro som varje dag utsätts för elaka tweets på grund av att de arbetar som sportjournalister.
 

I videon får några män läsa upp tweets som både Sarah Spain och Julie DiCaro fått. Det hela börjar lättsamt med tweets om att de låter som en tjatig fru men det går snabbt över till att bli grovare och grovare. Männen i videon hade tidigare inte läst det som skrivits och stannar hela tiden upp och frågar om de verkligen måste läsa upp det som står. De ber också gång på gång om ursäkt även fast det inte är de själva som skrivit det.
 

Just Not Sports vill uppmärksamma att om du inte kan säga det direkt till personen ska du inte heller skriva det. Ett motto som flera borde följa!
 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!